12 Ekim 2017 Perşembe

Anadolu Yakasını Düğün Heyecanı Sardı

Istanbul Marriott Hotel Asia, düğün heyecanınıza çok özel ayrıcalıklarla ortak oluyor!
İstanbul Anadolu Yakasının en ayrıcalıklı oteli Istanbul Marriott Hotel Asia, hayatınızın en önemli gününde sizinle  heyecanınızı paylaşıyor.


Istanbul Marriott Hotel Asia, 17-18-19 Kasım tarihlerinde düğün heyecanınıza çok özel ayrıcalıklarla ortak oluyor! Açılışından bu yana Anadolu Yakası’nın en modern, ihtişamlı ve zarif düğünlerine ev sahipliği yapan Istanbul Marriott Hotel Asia, hayatınızın en özel günü için kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için sizleri bekliyor! 17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan geleneksel ‘Düğün Etkinliğimize’ katılıp, düğününüzü dilediğiniz tarihe konfirme ederek hayallerinizin nasıl gerçeğe dönüşeceğini görecek ve sadece düğün etkinliğine özel avantajlardan yararlanabileceksiniz.


Düğün gününüzde siz en mutlu anınızın keyfini yaşarken, o günün kusursuz olması için sizin yerinize tüm detayları düşünen yardımcı nedimeniz gece boyunca sizin yanınızda olacak. özel düğün dans dersi, balayınız için ise aşk şehri Roma’da veya sıcak sahilleri ile ünlü Miami’de geçireceğiniz rüya gibi 2 gece  ve daha birçok ayrıcalıklardan faydalanma fırsatını yakalayabileceksiniz. Bu düğün etkinliğimizin sunduğu avantajlardan yararlanabilmek için 0216 570 00 28’i arayarak randevu alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder