20 Ekim 2017 Cuma

Eski gazinolar Elite World Europe’ta canlandı

Turizm Sektörü ‘Elıte World Gazino’da bir araya geldi 
Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels’in bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Elite World Gazino” başta turizm sektörü olmak üzere iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Zincirin yeni oteli Elite World Europe’ta 18 Ekim Çarşamba akşamı gerçekleşen geceye başta turizm sektörü olmak üzere iş ve cemiyet hayatından 500’ü aşkın konuk katıldı.  Ünlü tiyatrocu Yosi Mizrahi’nin eğlenceli sunumuyla başlayan organizasyonda gazino gecelerinin en zengin repertuarına sahip isimlerinden Mustafa Keser sahne aldı.  Konuklar Keser’in şarkılarıyla doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı.  Geceye konuk olarak katılan Asena, Ahmet Selçuk İlkan gibi isimlerin yanısıra sanatçı Ayhan Aşan’da sesi ve güçlü yorumuyla Mustafa Keser’in sahnesine renk kattı.  Dekorundan ikramlarına kadar her şeyin 70’li ve 80’li yılların gazino konseptine uygun olarak tasarlandığı gecede, konuklar nostaljik anlar yaşadı.

Ünsal Şınık: “Yatırımlara devam, hedef global zincir olmak”Gecenin açılış konuşmasını yapan Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, önümüzdeki 3 yıl içerisinde hizmete açılacak 3 yeni otel yatırımını paylaştı. İstanbul Maltepe’de açılacak olan Elite World Asia, Sapanca’nın en büyük oteli olarak geçtiğimiz aylarda temeli atılan Elite World Sapanca ve zincirin yurtdışındaki ilk yatırımı olan 700 odalı Elite World St. Petersburg otelleri hakkında bilgi veren Şınık, global bir zincir olma yolunda ilerlediklerini, yurt dışı yatırımların artacağını belirtti.

Dört konuğa Elite World’den dört ödül
Elite World Gazino gecesine katılanlar arasında bir de yarışma yapıldı. Sosyal medya üzerinden gerçekleşen yarışmaya katılanlar arasından ödüle değer bulunan birinci talihli Elite World Marmaris Hotel’de  gidiş dönüş uçak bileti dahil 2 kişilik 1 hafta tatil kazandı.  İkinci olan davetli Elite World Hotels’in mevcut 6 otelindeki Fit Life Spa ve Sağlık Merkezi’nden 1 yıllık üyelik, üçüncü olan davetli 6 aylık üyelik, dördüncü talihli ise Elite World Europe’ta bir hafta sonu konaklama ve Spa kullanımı ödülü kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder