2 Ekim 2017 Pazartesi

Firuz Bağlıkaya Van’da Seyahat Acentalarıyla buluştu

TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya Doğu Anadolu’da Bulunan Seyahat Acentalarıyla Buluştu
Türsab Başkan Adayı ve Değişim Hareketi lideri Firuz Bağlıkaya, 3 Aralıkta yapılacak seçim öncesi Van’da Seyahat Acentası temsilcileri ile bir araya geldi.


Van Elite World otelinde düzenlenen toplantıya katılan bölge Acentalarının en önemli probleminin havayolları ile yaşadıkları sıkıntılar olduğunu bildiklerini belirten Firuz Bağlıkaya yeni dönemde bu sorunların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.
Firuz Bağlıkaya Hava yollarının hizmet bedelsiz ya da düşük hizmet bedeli ile bilet satışı yapmasını engelleyeceklerini, Hizmet bedelleri güncellenerek, enflasyon oranında yıllık artış yapılmasını sağlayacaklarını ve Hava yollarının web sitelerinde, Seyahat Acentalarından daha ucuza bilet satışı yapmasını engelleyeceklerini söyledi.



Toplantı Değişim Hareketini destekleyen Seyahat Acentası sahiplerine rozet takılması ile sona erdi.Van Turizm fuarını da ziyaret eden Bağlıkaya’ya bölge acentaları büyük ilgi gösterdi. Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya, Van’da bulunan Türsab Doğu Anadolu BYK başkanı Cevdet Özgökçe’yi makamında ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder