4 Ekim 2017 Çarşamba

Ortak çalışmalarla sorunları çözeriz

TÜRSAB Başkan Adayı ve Değişim Hareketi Lideri Firuz Bağlıkaya, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Zeki Apalı ile bir araya geldi.

“Değişim Hareketi”nin Lideri Firuz Bağlıkaya, Aralık ayında gerçekleşecek olan TÜRSAB genel kurulu öncesi, Türkiye’nin dört bir yanını gezerek, meslektaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu süreçte, sektörün paydaşlarının sorunlarına da duyarsız kalmayan Bağlıkaya, TUREB Başkanı Zeki Apalı’yı Ankara’daki makamında ziyaret etti ve seçilmesi halinde, turizm sektörünün bütün paydaşları ile aynı masa etrafında oturup, sorunları birlikte çözecek bir yapı oluşturabileceklerini dile getirdi. Seçimlere olan ilginin daha da artması gerektiğini ifade eden Bağlıkaya, sayısı 500’ü geçen Seyahat Acentası sahibi rehberlerin TUREB-TÜRSAB arasında köprü görevi yapabileceklerini belirtti.
Ortak çalışmalarla sorunların çözülebileceği konusunda Bağlıkaya ile hemfikir olduğunu söyleyen Zeki Apalı ise “Bir paydaşın sorunu diğer paydaşları da etkiliyor, bu duruma duyarsız kalmamız mümkün değil.” dedi.TUREB ve rehberlerin yazacakları kitapların müze mağazalarında yerli/yabancı okuyuculara ulaştırılması için hemen bir çalışma başlatılması kararının alındığı görüşmede, sektörün ileriye taşınması için karşılıklı temennilerde bulunuldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder