5 Ekim 2017 Perşembe

Bir Fuardan Çok Daha Fazlası

Turizm Medya Grubu organizasyonuyla, 2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’ın beşincisi, 21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi- ICC’de düzenlenecek.

39 ülkeden 746 hosted buyer, 9791 B2B görüşme, 4.975m² stant alanında 220 ulusal ve uluslararası katılımcı, 19 oturum, 35 konuşmacı, 160 sponsor ve 15.000+ ulusal ve uluslararası ziyaretçi ile 22-24 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi-ICC’de gerçekleşen ve organizasyonlarınız için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz fuar ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, “Tüm renklerimizle bir araya geliyoruz” mottosuyla Türkiye ve dünyadan sektör profesyonellerine yeniden ev sahipliği yapacak. Dünyanın dört bir yanından gelen MICE profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan AME, Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı; yürüttüğü 3.410.242,00 TL değerindeki global iletişim kampanyası ile Türkiye MICE sektörünün bilinirliği ve algısının global anlamda arttırılması, 3 gün boyunca devam eden profesyonel hosted buyer programıyla yeni müşteri ve pazarların kazanılması, fuar kapsamında gerçekleştirilen network ve “AMEzing” parti ile sektörün kendi içindeki birlik beraberliğinin ve motivasyonunun sağlanması ve düzenlenen seminerler ile sektörün kalite çıtasının yükseltilmesini sağlarken, beşinci yılında bir fuardan çok daha fazlası olduğunu da kanıtlıyor.

Hem İş, Hem Eğlence
Ulusal ve uluslararası MICE sektörünün bir araya geldiği “Business Network Gecesi”nde, yerli ve yabancı tüm katılımcılar, hosted buyerlar ve basın mensuplarından oluşan 1.000 kişilik özel davetli, daha güçlü iş birlikleri sağlamak amacıyla 21 Şubat 2018 tarihinde, fuarın ilk gününde, fuar alanında bulunan asma katta düzenlenen partide bir araya gelecek. 350 yerli kurumsal şirket, 40 ülkeden 200 yabancı hosted buyer, 300 katılımcı firma ve basın mensupları dahil yaklaşık 1.000 kişilik özel davetli, 17.00-20.00 saatleri arasında, buz şov, canlı orkestra, müzik grupları, DJ ve sürpriz performanslar eşliğinde network sağlama imkanı bulacak.

Fuarın ikinci günü olan 22 Şubat 2018 tarihinde, yine 40 ülkeden 1.500 MICE profesyonelini, boğazın muhteşem manzarasında beşinci kez bir araya getirecek ve artık bir marka haline gelmiş olan “AMEzing Parti”de, yerli ve yabancı hosted buyerlar, katılımcı firmalar, konuşmacılar, ulusal ve uluslararası MICE dernek başkanları, basın mensupları, sanat, iş, cemiyet hayatı ve spor camiasından çok özel isimler, video mapping şov, müzik grupları, DJ ve sürprizlerle dolu dans performansları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşayacaklar.

TECH ZONE: Şaşırmaya Hazır Olun!
AME’18 yenilikleri arasında, etkinlik teknolojilerini içeren, hem Türkiye hem de dünyadan en son trendleri içinde barındıracak olan TECH ZONE da bulunuyor. Yerli firmalar haricinde ABD, İngiltere, Belçika gibi teknolojinin beşiği olan ülkelerdeki markalar şimdiden stant katılımlarını gerçekleştirdiler. Tech Zone’a yakın bir alanda yer alacak ve ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’ın artık vazgeçilmez bir parçası olan Speaker’s Corner’da ise sanal gerçeklik/arttırılmış gerçeklik, giyilebilir teknoloji, datanın anlamlı kullanılabilmesi, etkinlik yazılımları, nöro-pazarlama, esnek ekran teknolojileri gibi 2018 yılının etkinlik teknoloji trendleri ve yepyeni teknolojik gelişmelerle ilgili birçok oturum gerçekleşecek. Etkinlik ve toplantı endüstrisi 2018 yılı için hazırlıklarını yaparken, henüz yılın ilk çeyreğinde gerçekleşecek olan fuarda, global MICE sektörünün profesyonelleri ile tanışma fırsatı bulacaksınız. 

En İyi Standı Siz Belirleyin!
03 Nisan 2017 tarihinde beşincisi gerçekleşen ve kongre, toplantı etkinlik sektörünün en iyilerinin buluşmasına ev sahipliği yapan ACE of M.I.C.E. Awards, 09 Nisan 2018 tarihinde, Zorlu PSM’de, Turizm Medya Grubu organizasyonunda altıncı kez MICE’ın aslarını belirleyecek. Başvuru takvimi ve jüri heyeti  resmi web sitesi üzerinden paylaşılan ödüllerdeki “ACE of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines En İyi Stant” kategorisi, ACE of M.I.C.E. mobil uygulaması üzerinden, fuar esnasında 3 gün boyunca, jüri dahil herkesin katılımına açık olarak yapılacak oylamalarla belirlenecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder