24 Nisan 2017 Pazartesi

Antalya’da futbol sahaları beyzbol sahası oldu

Antalya beyzbol takımlarını ağırlıyor
Finlandiya’nın ünlü beyzbol takımı Lippo, 22 kişilik kafile ile Antalya’ya geldiği bir haftalık kampınını tamamlayarak ülkelerine döndü

ANTALYA dünyaca ünlü futbol takımlarını ağırlamanın yanı sıra şimdi de ünlü beyzbol takımlarına ev sahipliği yapıyor. Özellikle hava şartları muhalefeti nedeniyle ülkelerinde zor anlar yaşayan İskandinav ülkesi sporcuları, çalışma kamplarını ülke dışında yapmayı tercih etmeye başladı. Finlandiya Beyzbol süperlig takımlarından Lippo’da Türkiye’yi tercih eden takım oldu. 

FUTBOL SAHASI OLDU BEYZBOL SAHASI
İskandinav pazarının en büyük Türk tur operatörlerinden biri olan, Detur tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile Antalya’ya 22 kişilik kafile ile gelen Lippo Beyzbol takımı, Regnum Carya Golf Resort Hotel’de konakladı. Bir hafta boyunca beyzbol sahasına çevirdikleri futbol kompleksinde yoğun antramanlar yapan Finli beyzbol takımı, Antalya’nın güneşli havası sayesinde yoğun enerji depoladıklarını ifade ederek ülkelerine memnun döndüklerini belirtti. 

DAHA ÇOK TAKIM GELECEK
Detur Sports Satış ve Pazarlama Müdürü Tanjan Ercan, Finlandiya’nın Oulu kentinden gelen Lippo Beyzbol takımının 1955 yılında kurulan köklü bir kurum olduğunu belirterek, spor turizminin sadece golf ve futboldan ibaret olmadığını vurguladı. Ercan, “Detur Sports olarak turizmin çeşitliliğinin artması yönünde yoğun çaba sarfediyoruz. Bu bağlamda özellikle İskandinav pazarında teknik bir çalışma yürütüyoruz. Beyzbol ligi Finlandiya’nın en önemli sportif faaliyetleri arasında yer alıyor. İskandinav ülkelerine özgü pek çok farklı spor gruplarını Antalya’da ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder