29 Nisan 2017 Cumartesi

Skal İstanbul üyeleri, Elite World Europe Hotel’de buluştu

Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero,  Skal İstanbul’un konuğu oldu
Dünyanın en yaygın, en prestijli ve en eski uluslararası turizm sivil toplum örgütü olan Skal İstanbul, sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekle de dikkat çekiyor

Açılış konuşmasını Elite World Europe Hotel kürsüsünden Gerçekleştiren Skal İstanbul Genel Sekreteri Ayşe Önen, konukları ve misafirleri tanıttıktan sonra  sözü Skal İstanbul Başkanı Bahar Birinci’ye verdi. Skal İstanbul Başkanı  Bahar Birinci, kürsünün yüksek olması sebebiyle konuşmasını oturduğu yerden yapmak istedi. O kadar LCV yapmamıza rağmen gelmeyenleri görüyorum. Sizleri ön masalara alayımda hem salon dolsun hem de yakından göreyim  dedi. 28 Nisan Dünya Skal Günü münasebetiyle hoş geldiniz. Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero bizlerle beraber, bizler için bir sunum hazırladı onu sizlere sunacak. 

Elite World Hotels zincirin en büyük tesisi Elite World Europe, ihtişamlı mimarisi ile dikkat çeken, 401 oda, 802 yatak kapasiteli otel, yeni bir iş modeli ile hizmet veriyor. Skal üyelerini bu güzel buluşmasında ağırlayan Elite Hotels CEO’su Ünsal Şınık’a çok teşekkürlerimi iletiyorum. Faruk Alsaç yeni Federasyon Başkanımız oldu. Çok hızlı bir giriş yaptı. Kendisi de aramızda katılım gösterdiği için teşekkür ediyoruz. Ancak çok eski bir üyemiz turizmci dostumuzu kaybettik. Nihat Boytüzün ışıklar içinde uyusun. En son aradığımızda toplantının diyaliz gününe denk gelmesi sebebiyle katılamayacağını bir sonraki toplantıya katılacağını iletti bizlere ama gerçekleşmedi çok üzgünüz işıklar içinde uyu Nihat Boytüzün dendi.
Dünyanın en yaygın, en prestijli ve en eski uluslararası turizm sivil toplum örgütü olan Skal İstanbul, sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekle de dikkat çekiyor. Ömür çağlar burs fonu zor dönemden geçiyor. Ödediğimiz aidatlarla Ömür Çağlar Burs Fonu’ndan turizm alanında eğitim gören çocukların eğitimine destek oluyoruz.  

Skal İstanbul Başkanı  Bahar Birinci, Toplantımızda Ömür Çağlar bursu fonu için toplanan para toplayarak katkıda bulunacağız. Bir öğrencinin yıllık bedeli 2.500 TL  direk olarak da bir çoçuğun okumasını üstlenebilirsiniz. Nilgün Özükan, Hülya Aslantaş ve  ben Bahar Birinci olarak bir çocuk okutmak için yardımda bulunuyorum.  Lütfen salonda bulunan üyelerimiz  Selma Tatar hanım masalara gelecek ve  pamuk eller cebe  lütfen ve bunu her buluşmamızda yapacağız.  Burada hayırlı bir iş için toplandık ve çocuklarımızı geleceğini inşa ediyoruz. Bu sorumluluk hepimizindir. Ömür çağlar burs fonuna destek olacağız dedi. 

Duayen Fotoğrafçı Halil Tuncer ise bana bir salon verin sergide satılan resimlerin tüm gelirini Ömür Çağlar Burs fonuna bağışlayayım. Bir papazın davetlisi olarak İsveç’e gittiğini ve ilk sergisini orada açtığını belirtti. 2017’de açılacak olan sergimin geliri de Ömür çağlar burs fonuna bağışlayacağım.  Duayen Fotoğrafçı Halil Tuncer Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero’ya  Nemrut’u biliyormusun? diye sordu. Şaşkınlıkla bakan anlamaya çalışan Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero,  cevap veremedi.   Turizm Elçisi Duayen Fotoğrafçı Halil Tuncer ise Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero’nun tüm masraflarını ben karşılayacağım onu NEMRUT’a gezmeye görmeye davet ediyorum dedi. 



Dünya Skal Ceo’su Daniela Otero’nun da bulunas sebebiyle İspanyolca,Fransızca,İngilizce ve Türkçe olarak Skol tostu gerçekleşti.farklı dillerde Dünyadaki tüm skal kardeşlerimize MUTLULUK, SAĞLIK, UZUN ÖMÜRLER ve Dostluk SKOL dendi…








Skal üyeleri için  doğum günü pastası kesildi. Hep birlikte Skal Pastası etrafında toplanarak pastayı kesti.










Skal İstanbul üyeleri, Elite World Europe Hotel Mutfak ekibini salona çağırarak günün menüsü için teşekkür etti ve resim çektirdiler 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder