12 Nisan 2017 Çarşamba

ZOPA 2. Şubesini 4 Levent'te açtı

ZOPA yeni başarı hikayelerini yaratmak için 4 levent'te "konuklarının memnuniyetiyle" büyümeye devam ediyor. Zopa Restorant, geleneksel Türk lezzetleriyle harmanlanmış Akdeniz mutfağından muhteşem tatlar sunuyor.


ZOPA Restorant, şık iç mekânının yanı sıra lezzetli menüleriyle 4 Levent Ana yol üzerinde hizmet veriyor. Eğlenceli ve dinamik tarzıyla yoğun ilgi gören ZOPA'ın “Şefleri”nin ellerinden çıkan lezzetler Anadolu Yakası Kadıköy'den sonra artık 4 Levent'te





ZOPA'da Yermisin Yemezmisin

Günün Çorbası
Domates, Mercimek ya da Ezogelin

Mozerella Sticks
Mozerella peyniri dolgulu 8 çıtır parça

Elma Dilimli Patates
İnce kabuklu patateslerden hazırlanan sağlıklı patates tava

Atıştır Çıtır
Çıtır pane kaplamalı atıştırmalık julyen tavuk parçaları

Cajun Basket Tabağı
Mozerella stick, patates tava, patates kronet, nugget, sigara böreği, sosis ve özel sos ile.

Zopa Combo Tabağı
Çıtır tavuk, beş baharatlı patates soğan halkası ve özel sos ile.

KIRMIZI ETLER
Dana Strogonof
Jülyen doğranmış, bonfile ya da antrikot etleri, kornişon turşu soğan ve kaliforniya biberleriyle eldilir. Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Mantar Soslu Bonfile
Jülyen doğranmış, bonfile ya da antrikot etleri, taza kültür mantarı, krema. Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Meksika Soslu Bonfile
Jülyen doğranmış, bonfile ya da etleri, taze kültür mantarı, krema. Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Dana Kavurma
Küp doğranmış bonfile ya da antrikot etleri, kültür mantarı, arpacık soğan ve kaliforniya biberleri. Özel soslu linguine markarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

BEYAZ ETLER
Körili Mantarlı Tavuk
Gerçek hint körisi, taze kültür mantarı, küp küp doğranmış soğan.Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Barbekü Soslu Tavuk
Jülyen doğranmış tavuk parçaları, tütsü aromalı barbekü sosu, kaliforniya biberleri. Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Şefin Tavası
Küp küp doğranmış tavuk parçaları, arpacık soğan, taze kültür mantarı, şefin tavası sosu, Kaliforniya biberleri.Özel soslu linguine makarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

Izgara light Bonfile
Göğüs etinden kemiksiz tavuk fileto. Özel soslu linguine markarna, karışık salata ve patates tava ile servis edilir.

CALL CENTER 0212 282 88 86

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder