26 Nisan 2017 Çarşamba

Regnum Carya, misafirlerine Land of Legends’a ücretsiz

Regnum Carya’da ultra lüks konaklama, Land of Legends ile sınırsız eğlence ve macera ile bir arada... Herşey dahil konseptine yeni bir anlayış getiren ve her misafirine VIP hizmet sunan Regnum Carya Golf&Spa Resort, özellikle çocuklu misafirlerin hoşuna gidecek bir yeniliğe daha imza attı. Regnum Carya’da konaklayan misafirler, Antalya’nın en büyük tema parkı Land of Legends’a ücretsiz girip, macera dolu parkta gönüllerince eğlenebilecek.

Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf&Spa Resort, misafirleri için spor, dünya lezzetleri, dinlenme ve eğlence dolu tatil deneyimine, Land of Legends işbirliği ile birlikte sınırsız macerayı da ekledi. Kış döneminde özellikle Kuzey Avrupa’lı golf tutkunlarının, yaz döneminde ise çocuklu ailelerin sıklıkla tercih ettiği Regnum Carya, 31 Ekim’e kadar en az 3 gün konaklayacak misafirlerine Antalya’nın en büyük tema eğlence merkezi Land of Legends’a ücretsiz girişi armağan ediyor. Land of Legends’ta sıra beklemeden hızlı giriş ve limitsiz eğlence hakkına sahip olacak olan Regnum Carya misafirleri, otelin sadece 1 kilometre uzağındaki macera dolu parkta gönüllerince eğlenebilecek. Misafirlerinin tümüne ‘herkes özeldir ve VIP hizmet almalıdır’ anlayışıyla yaklaşan Regnum Carya, otel ve tema park arasında, otelin diğer tüm ünitelerinde ve havaalanında olduğu gibi ücretsiz transfer sağlayacak. 

Geçtiğimiz yıl açılan Land of Legends’ın Belek’in çocuklu aileler için de bir çekim merkezi olmasını sağladığını belirten Regnum Turizm Yönetim Danışmanı Geylan Dursunoğlu, yaptıkları işbirliği ile ilgili şu bilgileri aktardı: “Regnum Carya Golf & Spa Resort, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasının yanı sıra sunduğu olanaklarla çocuklu ailelerin konaklaması için de son derece elverişli bir otel. Çocuk havuzları, çocuk aqua parkı, büyük bir kreş ve çocuk adventure parkı bulunan Regnum Carya mevcut donanımları ile herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Bu işbirliği ile yaz döneminde Land of Legends’ın açık olduğu süre boyunca otelimizde konaklayacak ailelere ayrıca daha büyük bir eğlence ve macera sunacağız.” 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder