29 Nisan 2017 Cumartesi

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Turizmcilerle kahvaltıda buluştu

İBB Başkanı Kadir Topbaş ve İBB Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz ile birlikte Emirgan Korusu içindeki Beyaz Köşk’de turizmcileri ağırladı

İBB Başkanı Kadir Topbaş ve İBB Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz'ün davetine,Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Davut Günaydın, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dış ilişkiler Direktörü Ela Atakan, Plan TOUR Ceo’su Hüseyin KURTOĞULLARI, ICVB Genel eski Müdürü Özgül Özkan YAVUZ, United Travel Ceo’su Nurdan ÜSTMAN, Turizmci Gülnur ÖZALP, Turizmci Sevda YILGAZ, Aziz AKBULUT ve İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ’ın Üniversiteden Mimar arkadaşları ve turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı Emirgan Korusu içindeki Beyaz Köşk’de sabah kahvaltısında bir araya geldiler. 

 Kahvaltıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un coğrafi güzellikleri ve tarihi birikimiyle büyük bir turizm potansiyeli taşıdığını söyledi. İstanbul’da şimdi Lale zamanı Emirgan Korusu ve istanbul’un bahçelerinde laleler açtı. İstanbul'a gelen yerli yabancı vatandaşların  resimlediği bir anı olarak kalıyor. İstanbul'un dört bir tarafında etkinlikler düzenleniyor. Emirgan Korusu, Taksim Meydanı, Hidiv Korusu, Göztepe Gül Bahçesi, Büyük Çamlıca Korusu, Sultanahmet Meydanı ve Gülhane Parkı birbirinden farklı türdeki lalelerle renklendi. İstanbul’da her alanda halkımız için en iyi hizmeti veriyoruz. programının  yoğun olması sebebiyle  erken ayrılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, BEYAZ KÖŞK'e kahvaltı için gelen vatandaşları da selamladı. Programa Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz Başkanıo uğurladıktan sonra devam etti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder