24 Nisan 2017 Pazartesi

Yelkenciler Tuzla'da Nefes Kesti

Viaport Marina Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları Gerçekleşti
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonuyla dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina ana sponsorluğunda gerçekleşen Viaport Marina Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları, Tuzla açıklarında yapılan şamandıra yarışıyla tamamlandı.


Sabah saatlerine yarışçıların kıyasıya mücadelesiyle başlayan ve her geçen dakika artan rekabet ve heyecanla Viaport Marina önlerindeki finiş hattında son bulan Viaport Marina Cup Yelken Yarışları’nda dereceye girenlere ödülleri Viaport Marina’da yapılan ödül töreninde verildi. Viaport Marina Müdürü Mehmet Tunç, ’ Viaport Marina Cup, 50'ye yakın teknenin katılımıyla Tuzla koyunda gerçekleşen şamandıra yarışı ile tamamlandı, ardından da marinamızda gerçekleştirdiğimiz eğlenceli bir törenle ödülleri verdik. Tüm yarışçılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve dereceye girenleri ekibim adına tekrar tebrik ediyorum’’ dedi.

’’DENİZCİLİĞE KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK’’
İstanbul yarış filosunu marinada ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Tunç, ’’Çok güzel bir yarışı daha geride bıraktık. Marina olarak denize katkı sağlamak olan amacımıza uygun etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3. yarışımızı düzenledik, geçtiğimiz hafta Gemi İnşa ve Denizcilik Fuarı’nı yaptık, Türk denizciliğine katkı sunmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Tayk/Vıaport Marına Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları dereceleri şu şekilde:

IRC1
BORUSAN RACİNG
GLOBAL ACTUS
ORIENT EXPRESS VI
IRC3
PEGASUS
BEKO
HAPPYHOUR
IRC4
ALIZE
İTÜ
IBS
GEZİ
BOREALIS
DORİS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder