10 Nisan 2017 Pazartesi

Elite World Marmaris Hotel iki ayrı ödül birden aldı

Elite World Marmaris Hotel ‘En İyi Oteller’ Kategorisinde yerini aldı
Elite World Marmaris Otel, TripAdvisor platformunun kullanıcılarının oylarıyla ‘Türkiye’deki En İyi Oteller’ Kategorisinde 7.  Sırada yerini aldı.Ayrıca çevrimiçi otel rezervasyonları yapılmasını sağlamak amacıyla 2013 yılında kurulan otelz.com’dan rezervasyon yapan misafirler tarafından ‘2016 Müşteri Memnuniyeti’ ödülüne layık görüldü.

Dünyanın bağımsız online yorum sitesi olan TripAdvisor, “Mükemmel tatil” deneyimini sunma alanında en prestijli ödüllerden biri olan TripAdvisor Travellers’ Choice (Tatilcilerin Seçimleri) ödülleri için, her yıl olduğu gibi bu yıl da seyahat severler, gittikleri tesisleri, otelleri ve tatil köylerini puanladılar. Türkiye’de yer alan en iyi 25 otelin yer aldığı ‘Türkiye’deki En İyi Oteller’ Kategorisindeki puanlama sonucunda; Elite World Marmaris Hotel, Türkiye’nin en iyi 7.  oteli olarak belirlendi.  Elite World Marmaris Hotel ayrıca, Türkiye’nin en çok tanınan otel rezervasyon sitelerinden olan ve Türk turizmine yaptığı katkılarla öne çıkan otelz.com, tarafından da ödüle layık görüldü.  Otelz.com sitesinden rezervasyon yapan misafirlerin oylamaları belirlenen ‘2016 Müşteri Memnuniyeti’ ödülü Elite World Marmaris Hotel’e verildi.

Elite World Marmaris Hotel, dünya standartlarında sunduğu konaklamanın yanı sıra, deniz veya kara manzaralı 93 konforlu Deluxe oda ile misafirlerine dünya mutfaklarından farklı tatların ve lezzetlerin buluştuğu uluslararası bir çeşitlilik sunuyor.  Açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Buhar odası gibi seçeneklerin yer aldığı otelde ayrıca masaj ve sauna hizmetleri de misafirlere sunulan hizmetler arasında yer alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder