11 Mayıs 2016 Çarşamba

Alaçatı’nın İçinde Ayrı Bir Dünya “La Caprıa Suıte Hotel ”

“La Capria” grubun markası “ La Capria Suite Hotel ” Alaçatı’da sizleri büyülemeye devam ediyor
La Capria Suite Hotel’e ilk adım attığınız andan itibaren rüyalarınız gerçeğe dönüşecek. Yaşamın güzelliklerinden ilham alan incelikli zevk ve tasarımı ile konaklamanın en şık halini sizlere sunan La Capria Suite Hotel’de tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. 

Renkli camlarla kaplı pencerelerden süzülen loş ışıklar ve tütsü kokuları eşliğinde uyanıp, otantik renkli minderlerle çevrili havuz başında kahvaltı ederek güne başlamak ancak La Capria Suite Hotel'de mümkün olabilir! Romantizm sevenler için küçük bir cennet olan La Capria Suite; günün her saati farklı bir deneyim sunuyor. Yemyeşil bahçenin ve dinlendirici havuzun keyifini çıkarırken, gün boyu otelin snack menüsü ve birbirinden lezzetli kokteyllerin tadına bakmaya doyamayacaksınız. 
20 odalı bir butik otel olan La Capria Suite’te her bir detay özen ve titizlikle hazırlandı. Özel konseptlerle tasarlanan her suit size rüyalarınızın da ötesinde bir tatil sunuyor. Odalarında yarattığı özgün, canlı, sıcak atmosfer, profesyonel ekibiyle verdiği kusursuz hizmet anlayışı, günün 24 saati mükkemmeli arayan misafir için vazgeçilmez bir adres. 


Doğu Masalları Tadında
Dekorasyonuyla diğer Alaçatı otellerinden farkını ortaya koyan La Capria Suite; İpekten yapılan lambalardan, perdelere, yatak örtülerinden halılara  ve özel antikalarıyla dikkat çekiyor. İtalyan, Marakeş ve Fas’dan gelen eşsiz parçalarla hem konforu hem de doğallığı bir arada sunuyor.
La Capria Suite Hotel; sakin ve romantik bir atmosferde kaliteli tatil yapmak isteyenleri bekliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder