11 Mayıs 2016 Çarşamba

Setur Ailesinin Yeni Üyesi "Select” İle Hayaller Gerçekliğin Ötesinde

SETUR, kişiye özel seyahat tasarım markası ‘’SeturSelect’’i 10 Mayıs Salı akşamı Divan Brasserie Beyoğlu’nda düzenlenen bir davetle tanıttı.Setur, 50 yıllık deneyimini turizm trendleri ve teknoloji ile birleştirerek yarattığı yeni markası “SeturSelect” ile hem iş hem de özel seyahatler için herhangi bir tarih ya da tura bağlı kalmadan, uzman tatil danışmanları tarafından her ayrıntısı istek ve zevklere göre tasarlanmış seyahat seçenekleri ile hayalleri gerçeğe dönüştürecek.


HAYALLER GERÇEKLİĞİN ÖTESİNDE
Setur, yıllardır misafirlerine sunduğu kişiye özel seyahat hizmetini SeturSelect ile markalaştırdı. “SeturSelect” in balayı, spor, gurme, kültür, aile, macera, spa ve deniz kategorilerinden oluşan temalarındaki tüm detaylar, kişisel zevkler ve beklentiler doğrultusunda kişiye özel olarak şekillendiriliyor. Otel seçenekleri, ulaşım alternatifleri, restoran önerileri, vize işlemleri, rehberlik hizmetleri, turlar ve aktiviteler dahil her şeyin en ince ayrıntısına kadar planlandığı “SeturSelect” programları ile dünyanın eşsiz coğrafyalarındaki farklı kültürler bu kez çok başka bir açıdan keşfediliyor.

SeturSelect’in öne çıkan güçlü yanlarından biri de sunulan profesyonel seyahat danışmanlığı hizmeti... Konusunda uzman ve SeturSelect portföyündeki destinasyonları birebir deneyimlemiş seyahat danışmanları, dilerseniz aklınızdaki rotaya uygun, tamamen size özel bir seyahat tasarlayabilirken, diğer yandan seyahat tasarımının ötesinde, hayalinizdeki tatil anlayışı ile örtüşecek hazır tur setlerini de size sunabiliyorlar. Güney Fransa’da modern sanatı, hem Kuzey’de Giverny bölgesinde  empresyonistleri, hem  de Doğu Amerika’da çağdaş  sanatı keşfetmeniz için düzenlenen turlar bunlardan birkaçı.

SeturSelect’in web sitesi de bir rehber niteliğinde hazırlandı. Sitedeki “Destinasyonlar” sekmesinde dünya haritası üzerinden seçeceğiniz bölge hakkında detaylı bilgiye ulaşmak sonrasında tatil programınızı seyahat danışmanlarıyla birlikte oluşturmak mümkün. Her çeşit destinasyon önerilerinin yanı sıra dünyaca ünlü Abercrombie&Kent, Virgin Limited ve Orient  Express ürünlerini de portföyünde bulunduran “SeturSelect”, ayrıca Four Seasons Preferred Partner ve Starwood Luxury Privilege üyeliğiyle misafirlerine özel avantajlar sunuyor.

10 Mayıs Salı akşamı Divan Brasserie Beyoğlu’nda, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen “SeturSelect” lansman davetinde konuşan Setur Genel Müdürü Üstün ÖZBEY; " Setur olarak 50 yıldır turizm sektörünün her alanında değer ve fark yaratmayı amaç edindik. Biz, deneyim yaşatmanın peşindeyiz. Dünyada gidilebilecek çok fazla yer var ve görülmek istenen yerler her geçen gün artıyor. Yeni markamız “SETURSELECT” ile tamamen kişiye özel oluşturulan programlarımızdan biri mutlaka sizin de zevkinize uygun olacak, seyahatseverlere seyahatin ötesinde deneyimler yaşatmayı vaad ediyoruz” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder