11 Mayıs 2016 Çarşamba

Panos’un lezzetleri Big Chefs ile şimdi Türkiye’de

Ünlü Barmen “Panos”un Muhteşem Kokteylleri İle Bıg Chefs’te Yaza Merhaba!
 Her damak tadına ve her ana dokunan Big Chefs, 2016 yazı için ünlü barmen Panos ile mevsime özel kokteyller hazırladı. Panos’un imzasını taşıyan ve yaz boyunca Big Chefs menüsünde yer alacak özel kokteyller ünlü isimlerin katıldığı harika bir partiyle tanıtıldı.

Atina ve Mykonos’un önde gelen barlarında yarattığı kokteyllerle ünlü Panos’un lezzetleri Big Chefs ile şimdi Türkiye’de… Her sezon menüsünü mevsime özel yenileyen Big Chefs, 2016 yazı için ünlü barmen Panos ile yarattığı kokteyllerini Levent Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen renkli bir partiyle tanıttı. Yunanistan’dan Türkiye’ye bu davet için gelen Panos parti boyunca barda birbirinden renkli ve lezzetli kokteyller hazırlarken, geceye de Ayşe Özyılmazel, Funda Filibeli, Mirgün Cabas, Pelin Batu, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Tamer Yılmaz, Levent Erden, Yelda Tiftik, Elif Dürüst ve Dilara Koçak gibi renkli isimler eşlik etti.


Yaza merhaba konsepti ile Levent Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen Big Chefs’in partisinde unutulmaz anlar yaşanırken, Panos’un kokteylleri de davetlilerden tam not aldı. Yenilenen menüde yer alan enfes kokteyller yazın tadını çıkarmak isteyen herkesi tüm Big Chefs’lerde bekliyor!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder