11 Mayıs 2016 Çarşamba

Coral Travel-Wezyr Holidays Polonyalı basın mensuplarını ağırladı

Coral Travel-Wezyr Holidays, Polonya’nın en önemli turizm mecralarından basın mensuplarını OTI Holding’in Belek’teki oteli Xanadu Resort High Class’da ağırladı. Turystyka, Polska Press, Rynek Turystyczny, Gazeta.pl ve Mice Poland’dan editörlerin ağırlandığı dört günlük programda, erken rezervasyon Avrupa destinasyonları satışlarında %65’i aşan artış sağladığını açıklayan Coral Travel-Wezyr Holidays, Polonya’daki 1900 satış acentesi ağı ile 7 şehirden 16 ülke ve 29 destinasyona tatil seçenekleri sunuyor.

Polonya’da faaliyete başladığı 1999 yılından beri Türkiye, Mısır ve Bulgaristan pazarlarının lider tur operatörü olan Coral Travel-Wezyr Holidays, davet ettiği Polonyalı turizm basınını, 7-11 Mayıs tarihleri arasında, OTI Holding’in sahibi olduğu Belek’teki Xanadu Resort High Class’da ağırladı. Basın mensupları ile Expo 2016, Kaleiçi ve tekne gezileri yapılarak, Antalya’nın turistik ve tarihi bilgileri aktarıldı. Turystyka, Polska Press, Rynek Turystyczny, Gazeta.pl ve Mice Poland’dan editörlerin ağırlandığı dört günlük program, Coral Travel-Wezyr Holidays Genel Direktörü Kaan Ergün ve ilgili yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti.

2015 yılında Polonya’dan Türkiye’ye charter seferleri ile giden yolcuların %31’ini gerçekleştiren Coral Travel-Wezyr Holidays, kurulduğu yıldan itibaren Polonya’da özellikle Türkiye, Mısır ve Bulgaristan destinasyonlarında lider tur operatörü markası. 2016 turizm sezonunun Polonya’dan Antalya’ya  ilk turizm kafilesini geçtiğimiz haftalarda getiren Coral Travel-Wezyr Holidays, bu sezon özellikle Yunanistan, İspanya ve Bulgaristan destinasyonlarının erken rezervasyonlarında ortalamada %65’in üzerinde artış sağladı. 

Genel Direktör Kaan Ergün, basın mensupları ile yapılan toplantıda, geçen yıla kıyasla bazı destinasyonların erken rezervasyon taleplerinde şimdilik bir azalma olmasına rağmen, gerek bu destinasyonlardaki son dakika satışları ile, gerekse diğer destinasyonlardaki artışla bu yıl da pazardaki lider oyunculardan biri olma konumlarını koruyacaklarını belirtti ; „2015 yılında tüm destinasyonlarda sağladığımız %7 artışla, 201.748 turiste hizmet verdik. Türkiye’de %8 artışla pazar lideri konumumuzu koruduk. İspanya’da Costa Brava ve Bulgaristan’da Burgaz destinasyonlarında güçlü konumumuzu devam ettirdik. Yunanistan’da ise başta Girit ve Rodos olmak üzere, Korfu ve Zante adalarında ürün çeşitliliğimizi ve yolcu kapasitemizi artırdık. 21 satış ofisimiz, 115 özel yetkili acente ve 1900 satış acentesi ağımız, 416 milyon ZL ciromuzla Polonya’nın en büyük 4. tur operatörü arasında yer alıyoruz.” dedi.2015’de Polonya’nın 7 şehrinde AVM’lerde yeni ofisler açan Coral Travel-Wezyr Holidays, 2016’da İspanya’da Mallorca ve Tenerife, Bulgaristan’da Varna’yı da destinasyonları arasına kattı.

29 destinasyonda toplam 2480 otelle çalıştıklarını belirten Kaan Ergün, 1994 yılında Rusya’da kurulan Coral Travel’ın dünyada 60 destinasyona yayılan ürün çeşitliliği ve gücünü, grubun özellikle Akdeniz ülkelerindeki gücü ile birleştirerek, Polonyalı tatilcilere yüksek kalitede bir ürün gamı sunduklarını iletti. Başta Hırvatistan olmak üzere Bulgaristan ve İspanya’da “only hotel” seçenekleri sunduklarını sözlerine ilave etti. Ergün “Geçtiğimiz yıl, web üzerinden online satış ve misafirlerimize dinamik paketleme imkanı sunan GDS satış sistemlerini hayata geçirdik. 2016 yaz sezonu için Dominik Cumhuriyeti, BAE, Tayland, Seyşeller ve Maldiv adalarında tur paket seçeneklerimizi zenginleştirdik. Planlamalarımız paralelinde, 2017 yılında, grubumuzda hali hazırda hizmet verilen İtalya, Güney Kıbrıs, Portekiz ve Gürcistan destinasyonlarını da ürünlerimiz arasına dahil edeceğiz. 2017 planlamalarımızda Coral Travel’ın tur operatörlüğü yaptığı diğer ülkelerden ; Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Belarus’tan Polonya’ya misafir getirme çalışmaları da yer alıyor. Polonya’nın Baltık sahili, Mazury göller bölgesi ve dağ otellerine halen var olan münferit talepleri, paket ürün haline getirerek sunmayı ve kapasiteyi artırmayı planlıyoruz.2016 erken rezervasyon satışlarında Bulgaristan %110, İspanya %50, Yunanistan %45 artış yakalamış durumda. Türkiye’de ise şu anda görülen durgunluğun son dakika satışlarla canlanacağını düşünüyoruz. Türkiye otellerinin diğer ülkelere göre hizmet kalitesi yüksekliğini ve çok daha rekabetçi fiyatları olduğunu da göz önüne alırsak, özellikle bu yıl yüksek sezondaki son dakika rezervasyonlarında en hareketlilik yaşanacak ülke olacaktır. Coral Travel-Wezyr Holidays olarak bu sene Türkiye pazarındaki payımızın %45-50’lere çıkabileceğini düşünüyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder