19 Haziran 2017 Pazartesi

Bayramda uygun fiyatlı tatil için son günler!

tatilsepeticom’da, yurt içinde ekonomik tatil 37 TL, lüks tatil ise 123 TL’den başlıyor
Okulların kapanmasından iki hafta sonrasına denk gelen Ramazan Bayramı tatili turizm sektörünü hareketlendirdi. Doluluk nedeniyle tesislerin uyguladığı indirim ve kampanyaların yavaş yavaş sona erdiğini belirten tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, “Şu anda iki kişilik odada gecelik kişi başı Alanya’da 37 TL, Bodrum’da 56 TL, Belek’te ise 75 TL’den başlayan fiyatlarla bayram tatili satın almak mümkün. Beş yıldızlı otellerde de fiyatlar 123 TL’den başlıyor ancak yoğun ilgiden dolayı fiyatlar çok kısa bir süre sonra yükselecektir. Bu nedenle bayramda tatile çıkmayı düşünenlere, rezervasyonlarını bir an önce yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Bu yıl Ramazan Bayramı tatili her ne kadar hafta sonuna denk geldiği için dört gün olsa da, bu süre turizm sektörünü hareketlendirmeye yetti. Yalnızca bayram boyunca tatil yapacakların yanı sıra, birçok çalışan bu süreyi yıllık izinleriyle birleştirerek dokuz günlük bir tatil planlıyor. Tüm bunlara okulların bayramdan iki hafta önce tatile girmesi de eklenince, Türk tatilciler bu bayramda başta Ege ve Akdeniz’deki sahil bölgelerine olmak üzere yine yollara düşmeye hazırlanıyor!Aileler Bodrum’u, gençler Çeşme’yi tercih ediyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com’un verilerine göre, bayram tatilinde ailelerin tercihi Bodrum, Side ve Belek olurken, gençler ve çiftler ise Alanya, Kemer ve Çeşme’ye öncelik veriyor. Bayram ve takip eden haftada oluşan yoğunluk nedeniyle tesislerin bu döneme yönelik indirim ve kampanyalarının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, “Şu anda bayram için, iki kişilik odada gecelik kişi başı Alanya’da 37 TL’den başlayan fiyatlarla ekonomik tatil, Lara’da ise 123 TL’den başlayan fiyatlarla lüks tatil satın alınabiliyor. Ancak ilgi çok yoğun olduğu için, kısa bir süre sonra bu fiyatları bulmak pek mümkün olmayabilir. Bu nedenle bayramda tatile çıkmayı düşünenlere, rezervasyonlarını bir an önce yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Her bütçeye uygun tatil seçenekleri
Bu yıl bayramda, Alanya’da iki kişilik odada gecelik kişi başı 37 TL’ye ekonomik bir tatil yapmak mümkünken, aynı bölgedeki lüks otellerde bu fiyat 280 TL’den başlıyor. Bodrum’da ekonomik tatil 56 TL, lüks tatil ise 450 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Belek’te 75 TL, Çeşme’de 115 TL’den başlayan ekonomik tatiller, bu iki bölgenin lüks otellerinde ise 350 TL. Marmaris, Side, Kemer gibi çok tercih edilen bölgelerde de, ekonomik ve lüks tesislerin yanı sıra, her bütçeye hitap eden birçok otel, tatilsepeti.com üzerinden tatilcilerle buluşuyor.

Yunan Adaları’ndan Uzakdoğu’ya yurt dışı turları
tatilsepeti.com, bayram tatilini yurt dışında geçirmek isteyenler için de birçok fırsat sunuyor. Türk tatilcilerin gözdesi Yunan Adaları Turu 267 Euro’dan başlarken, vizesiz Ukrayna - Odessa Turu 299 Euro, Promosyon Dubai Turu 349 Euro ve Baştanbaşa İtalya Turu ise 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla yeni destinasyonlar keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder