9 Haziran 2017 Cuma

Kadın Yelkenciler Kıyasıya Yarışacak

2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası 28-29-30 Temmuz’da                                                      
Kurumlardaki kadın yelkencilerin kıyasıya yarıştığı Kupa için başvurular başladı
2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası 28-29-30 Temmuz’da Caddebostan- Adalar parkurunda gerçekleşecek.Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştirecek “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken 
Kupası” ile kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetiştirilmesi ve kadın yelkencilerin motive edilmesi hedefleniyor.  

28 - 29 - 30 Temmuz tarihlerinde İstanbul Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek.Kupa, Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenleniyor. 28 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 3 gün sürecek Kupa’da şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplam 6 yarış yapılacak. Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası, 
30 Temmuz Pazar günü öğleden düzenlenecek Ödül Töreni ile sona erecek.

Kupa Geliri ile AÇEV’e Destek Olunacak
Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın kadın duyarlılığını yansıtacak bir sosyal sorumluluk boyutu da olması hedefleniyor. Bu fikirden hareketle, her yıl Kupa gelirinin bir bölümü ile kadınlara yönelik çalışmalar yapan saygın bir sivil toplum kurumu destekleniyor. Kupa’nın ilk seneki geliri ile kadın ve aile konusunda yaptığı çalışmalar ile ülkemizin önde gelen vakıflarından biri olan Anne Çocuk Eğitim Vakfı - AÇEV’e katkı sağlandı.  2017 yılında da AÇEV’e destek sağlanacaktır. 

2016 Yılı Katılımcı Kurumları
2016 yılının katılımcı kurumları arasında Arçelik A.Ş., Eker, Fiba Faktoring, Ford, Garanti Bankası, Garanti Emeklilik, Innova, Türk Telekom ve AÇEV gibi önemli isimler yer aldı.  Birinci Türk Telekom Kadın Yelken Takımı olurken Garanti Bankası ikinciliği, Arçelik A.Ş. ise üçüncülüğü elde etti.
Başvuruların başladığı Kupa’yla ilgili bilgi almak ve katılmak isteyen kurumlar, 0216 418 33 34 numaralı telefondan ARPR İletişim’i arayabilir ya da www.denizkiziyelkenkupasi.com adresinden ayrıntıları görebilirler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder