20 Şubat 2017 Pazartesi

Prontotour Avrupa’yı Otobüsle Geziyor

Prontotour, seyahatseverleri Avrupa’da  otobüsle masalsı bir yolculuğa çıkarıyor
Yurt dışı turlarının sektör lideri Prontotour, misafirlerini Avrupa’nın gözde şehirlerine otobüsle masalsı bir yolculuğa çıkarıyor. 

Her yıl yeni ürünler geliştiren ve yurt dışı turlarda sektör lideri olan Prontotour, seyahatseverleri Balkanlar’dan İspanya’ya, Hollanda’dan İtalya’ya Avrupa’yı karış karış otobüsle gezmeye davet ediyor. Uçaktan korkuyorsanız, otobüs yolculuğunu seviyorsanız ve daha çok yer görmek istiyorsanız Prontotour’un Avrupa’yı otobüsle gezen turlarını kaçırmayın!

Bir şehirden diğerine uçakla yolculuk yaparken aradaki mesafede göremediğiniz pek çok yer kalıyor. Otobüsle seyahat etmenin avantajı da burada devreye giriyor. Misafirlerine zengin seyahat deneyimleri yaşatan Prontotour, otobüslü turları ile şehirleri, köyleri ve kasabaları hem daha yakından görmenizi hem de daha ekonomik bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlıyor. İşte seyahatin doğru adresi Prontotour ile Avrupa’da otobüsle seyahat edebileceğiniz rotalar:




Komşudaki eğlence İskeçe Karnavalı
Yunanistan’ın İskeçe şehrinde her yıl çok renkli bir festival gerçekleşiyor. Maskelerin, özel kıyafetlerin ve dans ekiplerinin yarıştığı karnaval, bu sene 24-26 Şubat tarihleri arasında düzenleniyor. İstanbul’dan yola çıktığımız turumuzda Kavala, Selanik ve İskeçe’yi göreceksiniz.



Balkan Üçgeni Turu
Kalkış noktası İstanbul olan turumuzda Bulgaristan’ın başkenti Sofya, Makedonya’nın başkenti Üsküp ve doğa harikası Ohrid’i gördükten sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu şehir Selanik’i, ziyaret edeceksiniz. Otobüslü turumuzun son gününde ise tarihi şehir Kavala’yı yakından tanıyacaksınız.

Romanya-Bulgaristan Turu
Balkanlar’ın iki büyülü ülkesi Bulgaristan ve Romanya’yı otobüsle gezmenin keyfi bir başka. İstanbul’da buluştuktan sonra Avrupa’nın en eski şehirlerinden Plovdiv ve başkent Sofya’yı gördükten sonra rotanızda Romanya’nın başkenti Bükreş olacak. Transilvanya topraklarında Drakula Efsanesi’ne yakından şahit olduktan sonra eğlence hayatıyla bilinen Varna’da gezinizi tamamlayacaksınız. 

Otobüslü Orta Avrupa Turu
Ramazan Bayramı’nda Orta Avrupa’yı keşfe çıkıyoruz. 10 gün süren yolculuğumuzda Sırbistan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Avusturya ve Bulgaristan’a seyahat edeceğiz. Orta Avrupa’nın tarihi, sanatı, mimarisi ve yemekleri hakkında birçok şey öğreneceğiniz turumuzda Budapeşte, Prag, Viyana ve Belgrad ise göreceğiniz Avrupa başkentleri arasında olacak.

İtalya, Yunanistan ve Balkanlar Turu
Avrupa’nın baş döndüren ülkelerinde doyasıya gezmek istemez miydiniz? İşte size fırsat! Otobüsle, Avrupa’nın her yıl ziyaretçi akınına uğrayan ülkelerini adım adım keşfe çıkıyoruz. Ata diyarı Selanik, İtalya’nın başkenti Roma, müzeler şehri Floransa, romantizmin adresi Venedik, Slovenya’daki doğa harikası Bled Gölü, Sırbistan’ın başşehri Belgrad ve Bulgaristan’ın başkenti Sofya seyahat edeceğimiz yerler arasında olacak.

Büyük Avrupa Turu
Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip Büyük Avrupa Turu’na çıkıyoruz. 17 gün sürecek olan bu maceramız İstanbul’dan başlıyor. Avrupa’nın birçok ülkesini göreceğimiz güzergahımızda; Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, İtalya ve Yunanistan var. Otobüsle şehir şehir Avrupa’yı neredeyse baştan sona gezeceğiniz turumuzu kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder