6 Ağustos 2015 Perşembe

ACE of M.I.C.E. Ödülleri başvuruları bekliyor

Turizm Medya Grubu’nun düzenlediği,  2016 yılı Mart ayında 4.’sü gerçekleşecek, sektörün en prestijli ödül töreni ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne başvurular  1 Ağustos ‘tan itibaren başladı. Büyüyerek yoluna devam eden, M.I.C.E. sektörünün Oscar’ı olarak bilinen,  eğlenceli sahne şovlarının yer aldığı heyecanlı ödül töreni için geri sayım başladı.


Önümüzdeki yıl 16-18 Mart tarihleri arasında kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en önemli ulusal ve uluslararası buluşmalarına ev sahipliği yapacak olan “ACE of M.I.C.E. Exhibition”;  her sene olduğu gibi bu sene de fuarın 2. gününde sektörün en iyilerini ödüllendirecek. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli ödül töreniyle sektörün As’larına ödülleri teslim edilecek. Tüm dünyada hızlı bir şekilde yükselen kısa adı M.I.C.E. olan kongre, toplantı ve etkinlik sektörü,  ödül töreninde Türkiye ve uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Bu büyük buluşmaya ev sahipliği yapan Turizm Medya Grubu,  ACE of M.I.C.E.  ödül töreni ile kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün kalite çıtasının yükselmesine katkıda bulunuyor. Şimdiye kadar Toplantı Yönetim Firmaları, Toplantı Destek Firmaları, Oteller ve Etkinlikler olmak üzere 4 kategoride 23 ayrı dalda değerlendirilen ACE of M.I.C.E.  Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne, bu sene Profesyonel Kongre Organizatörleri, Prodüksiyon Firmaları ve Ses, Işık, Görüntü alanlarında faaliyet gösteren firmaların da değerlendirileceği yeni kategoriler ekleniyor.

BAŞVURULAR 20 KASIM 2015’E KADAR DEVAM EDECEK
ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne toplantı otelleri, etkinlikler, toplantı yönetim firmaları, toplantı destek firmaları kategorilerinde belirlenen kriterlere uygun olan başvurular alınacak. ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne başvuracak olan adaylar 1 Kasım 2014 – 1 Kasım 2015 tarih aralığında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile başvuru yapabilecek. Başvurular, miceodulleri.com web sitesi üzerinden, Arçelik, AvivaSA, Boyner, Denizbank, HP gibi firmalardan değerli isimlerin davet edildiği, alanlarının en iyilerinden oluşan 90 kişilik jüri heyeti tarafından online olarak oylanacak. Gerçekleşen ilk elemeler sonrası ise her dalda belirlenen üç aday, birinci seçilmek için jüri heyetine sunumlarını gerçekleştirecek. Yapılan oylamalar ve sunum sonrasında düzenlenecek görkemli tören ile ödüller sahiplerini bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder