28 Ağustos 2015 Cuma

Ocean Spray ve U.S. Pecans WorldFood İstanbul 2015 Gıda Fuarı için İstanbul'da!

Ocean Spray ve U.S. Pecans, WorldFood İstanbul 2015 Gıda Fuarı’ına bir arada katılacak. Ziyaretçiler turna yemişi ve pikan cevizi hakkında bilgi edinirken Tom’s Kitchen Executive Chef Deniz Ahmet Köse’nin tarifleriyle zenginleşen lezzetleri tatma fırsatı elde edecek.


Amerikalı, kurutulmuş turna yemişi (cranberry) üreticisi ve meyve suyu markası Ocean Spray ile Amerika’nın pikan cevizi ihracatçısı U.S. Pecans Growers Council (Birleşik Devletler Pikan Yetiştiricileri Konseyi - USPGC), 3-6 Eylül tarihlerinde bu yıl 23. kez düzenlenen WorldFood İstanbul etkinliğinde yer alacak. Ocean Spray ve USPGC’nin İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da düzenlenecek fuar alanındaki ortak standı, ziyaretçilere farklı turna yemişleri ve pikan cevizleri hakkında kapsamlı bilgiler sunacak. Standda ürün örnekleri de yer alacak.

Ocean Spray Marka Pazarlama Müdürü Marion Burton, “Bu yıl WorldFood İstanbul etkinliğinde ikinci kez USPGC ile birlikte yer alacağız. Ürünlerimize karşı talebin arttığı Türkiye pazarı, bizim için çok önemli. Türkiye’de çokça kuruyemiş tüketilmesi, ürünlerimizin Türk mutfağı ve damak zevkiyle kolayca örtüşmesini sağladı. Bu yıl ürünlerimiz için Amerika ve Avrupa mutfağından tariflerle geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini bir kitapçıkta buluşturan Tom’s Kitchen’ın Executive Chef’i Deniz Ahmet Köse ile birlikte çalıştık” dedi.

USPGC Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Danışmanı Douglas R. Freeman ise şunları söyledi: “Birleşik Devletler Pikan Yetiştiricileri Konseyi olarak Ocean Spray ile birlikte bir kez daha WorldFood İstanbul’a katılmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Konsey olarak dördüncü kez, Ocean Spray ile birlikte ise ikinci kez bu etkinlikte yer alıyoruz. Ticaret uzmanları, şefler ve tüketiciler pikan cevizlerine – özellikle de sağlık ve beslenmeyle ilgili faydalarından ve çeşitli kullanım alanlarından dolayı – ilgi gösteriyorlar. Bu faydaların Türkiye’deki gıda sektörü ve tüketiciler arasında daha geniş bir kitle tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.

Chef Deniz Ahmet Köse’den özel yemek kitabı!
Tom’s Kitchen’ın Executive Chef’i Deniz Ahmet Köse’nin hazırladığı tariflerle özel olarak tasarlanan yemek kitapçığı, Ocean Spray ve USPGC’nin ortak standında yer alacak. Hem Ocean Spray, hem de USPGC temsilcileri WorldFood fuarı boyunca etkinlik alanında, 8. Hall’daki F8 30 numaralı standda bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder