7 Ağustos 2015 Cuma

NG Afyon’da Serin Bir Yaz Tatili

Tatil deneyimi için NG Afyon ideal bir kaçış noktası
Kavurucu yaz sıcaklarının dayanılmaz rehavetinden kaçmak, nefes almak ve serin bir tatil deneyimi için NG Afyon ideal bir kaçış noktası… NG Afyon, şifalı termal suları, benzersiz SPA hizmeti ve zengin menüsüyle misafirlerine hayalerindeki tatili yaşatıyor.


Afyonkarahisar’da saklı bir cennet olan NG Afyon, konuklarını, yaz sıcağından çok uzakta, serin bir tatile davet ediyor. NG Afyon’un sunduğu Luxury Wellness paketleri, şifalı termal suları ve uzman terapistler tarafından uygulanan farklı masaj ve bakım kürleriyle, bedeni ve ruhu stresin, sıcak nemli havaların yarattığı negatif etkilerden arınmasına yardımcı oluyor.


Misafirlerine serin ve sakin bir tatil kaçamağı sunan NG Afyon 9.500 metrekarelik spa merkezi Aliva Spa’da termal jakuziler, 14 farklı havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, macera duşları, buz çeşmesi, su kaydırakları gibi 7’den 70’e herkesin kendini özel hissedeceği alanlar bulunuyor. NG Afyon’da ki termal suların sahip olduğu mineral zenginlik cildi ve vücudu toksinlerden arındırarak, cilt üzerinde gençlik iksiri etkisi yapıyor.


Öte yandan, NG Afyon executive şefin özel hazırladığı zengin menüde, Afyon bölgesi yerel lezzetleri yenilikçi sunumlarla buluşuyor.Afyon’da, nemsiz ve serin havanın gölgesinde bir yaz rüyası yaşamak isteyenlerin ilk  tercihi NG Afyon…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder