7 Ağustos 2015 Cuma

Geleceğin raketleri korta çıktı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Çeşitlenen, sayı olarak artan tesis ve sporcu sayısı Alanya’nın spor turizmine büyük katkılar sağlıyor” dedi.Uluslararası Tenis Federasyonu, Tennis Europe ve Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Turgay Soysal Tenis Akademi Spor Kulübü Derneği tarafından 6-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 12 Yaş Erkek Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası final ayağı Alanya’da başladı. Şampiyonaya, Portekiz, İspanya, Almanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Hırvatistan katılıyor.


Açılış töreninde konuşan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Üyesi Burhan Sili, Alanya’da bu tip organizasyonların gerçekleştirilmesi hususunda çaba gösteren herkesin Alanya turizmine katkısı olduğunu ifade ederek, bundan sonraki benzer organizasyon ve turnuvaların tamamında destek olacaklarını söyledi. Sili, Alanya’da her geçen dönem daha da çeşitlenen ve sayı olarak artan tesis ve sporcu sayısının Alanya spor turizmine büyük katkılar sağladığını vurguladı.


Alanya Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, tanıtım anlamında organizasyonun önemine dikkat çekerken, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ise konuşmasında organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. 


Avrupa Tenis Birliği Turnuva Direktörü Christine Everaars da, "Burada hedefimiz her çocuğun kendini rakiplerle karşılaştırabilmesi, değişik oyuncularla oynaması ve zevk alması. Hedefimiz ileride bir Nadal veya diğer büyük oyunculardan birini bu çocukların arasından çıkarmak" dedi.


Turnuva Organizatörü Turgay Soysal, “Ülke milli takımlarının konaklamalarına katkı sağlayan ALTİD Başkanı Burhan Sili ve yönetim kuruluna, Alanya Belediyesi’ne, turnuva ana sponsoru Lions Global'e ve ekibine, tesislerini sporculara açan Park Alanya işletmecisi Faruk Atalay'a, iletişim sponsoru Gonet'e ve GoGrenn'e çok teşekkür ederiz” diyerek tenis severleri, geleceğin Federer’lerini ve Nadal’larinı izlemeye davet etti. Alanya Belediyesi Park Alanya Tesisleri’nde süren Avrupa şampiyonası pazar günü yapılacak final maçının ardından sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder