6 Ağustos 2015 Perşembe

Trafik123 “”İNSANSIZ SİGORTA ARACI” yaptı

Zorunlu Trafik Sigortası’nı karşılaştırmalı olarak içbir çağrı merkezi ile muhatap olma gereği olmadan, Hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda beta sürecini tamamlayarak faaliyete geçen  www.trafik123.com  sitesi ziyaretçilerinin çok uzun formlar doldurmadan minimum bilgi ile anında en az 8 sigorta şirketinden en uygun tekliflere ulaşabilmelerini hedefliyor.


Tercih edilen teklif seçilerek ödeme,kredi kartı ile, doğrudan sigorta şirketine yapılıp müşterinin anında sigortalanması sağlanıyor. Ödeme yapıldığı anda basılabilir trafik poliçesi sigortalıya e posta yoluyla gönderiliyor. Ayrıca sigortalının kolay erişimi için sitedeki “Hesabım” dosyasında tüm poliçeler saklanıyor. Zorunlu Trafik Poliçesinin kapsam ve limtleri ile ilgili her türlü bilgiye trafik123.com’dan ulaşmak mümkün. Piyasadaki rakiplerinin aksine Trafik123 müşterisini özellikle telefonla rahatsız etmek istemiyor. Hedef kitlesini mal ve hizmetleri kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde internetten sağlamayı tercih eden taşıt sahipleri olarak tanımlayan Trafik123 kurucuları bu hizmet mecrasını “İnsansız Sigorta Aracı” olarak tanımlamışlar.

Sitede hem özel hem de tüzel kişilere hizmet verildiği gibi otomobil, kamyon, çekici, motosiklet gibi her türlü binek aracının da trafik sigortası yapılabiliyor.Piyasada sigorta teklifleri veren diğer sitelerle karşılaştırıldığında sadece Trafik123’ün  internette başlatılan teklif alma sürecinin yine online sonuçlandırabildiğini görüyoruz. Yani halihazırda Türkiye’de karşılaştırmalı uygun teklifleri online gösterip  müşterinin tercihini yapmasını takiben ödemeyi alıp poliçeyi online kesebilen tek site Trafik123. Trafik poliçe vadesinin dolmasına saatler kala 7X24 yeni poliçe satın alınıp basılarak trafiğe çıkmak mümkün artık. Aynı ekip Sigortacı123 şemsiyesi altında www.Kasko123.com ve www.Dask123.com sitelerinden Kasko sigortası ve Dask sigortası ürünleri de sunmakta. Sigortacı123 sektörünün tanınmış ismi Brokers house Sigorta ve Reasurans Brokerliği A.Ş. nin internet hizmeti olarak faaliyet göstermekte.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder