18 Ağustos 2015 Salı

ZİHNİNİZİ VE BEDENİNİZİ İSTANBUL’UN BENZERSİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE MAMA SHELTER TERAS’TA DİNGİNLEŞTİRİN…

Her yaş grubundan herkesin içsel huzuru ve beden sağlığı için tercih ettiği son zamanların en popüler rahatlama araçlarından biri olan yoga şimdiye kadar ki en farklı konsepti ile Mama Shelter Terasta. Mama Shelter’ın hemen tüm İstanbul’a hâkim, muhteşem manzaralı terasında 23 Ağustos Pazar sabahı yoga yapıp rahatlamaya var mısınız? 


Güne Cihangir Yoga’nın eğitmeni Müge Özkan ile her seviyeye uygun yoga ile başlayın. Saat 08:30 – 09:30 arası yapılacak yoganın ardından tüm bedeninizi rahatlatıp, zihninizi dinginleştirdikten sonra, gününüzü 09:30 – 12:30 saatleri arasında servis edilecek Mama’nın detox kahvaltısı ile zenginleştirin. 

Ev yapımı meyve ve sebze suları, salatalar, glutensiz kekler ve daha birçok lezzetli ve sağlıklı yiyeceklerle kendinizi şımartın. Böylece yeni haftaya beden ve zihninizdeki tüm olumsuz düşünce ve gerginlikten arınmış bir halde ve en yüksek motivasyonla başlayacaksınız. 

Yoga & Detox kahvaltı, kişi başı sadece 65 TL. 
Kendi matınızı getirin ya da mat kiralamak için: food.istanbul@mamashelter.com adresine e-mail atın. Böylece kendinizi yormadan günün tadını çıkartın. Mat kiralama ücreti 15 TL’dir.

Maksimum katılım kapasitesi 20 kişidir. Hemen yerinizi food.istanbul@mamashelter.com adresine e-mail atarak ayırtın. 

Mama sizi seviyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder