10 Ağustos 2015 Pazartesi

“ÉLİTE HOTEL DARICA” ASYA YAKASININ İNCİSİ

ELİTE HOTEL DARICA BÖLGESİ’NİN 5 YILDIZLI OTELİ OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR
Rüya şehir İstanbul’a  45 dk yakınlıkta olan Élite Hotel Darıca denize sıfır konumuyla, Marmara Denizi manzarasına hâkim konumda bulunuyor


Elite Hotel Darıca, Konaklama sektörüne getirdiği kişiye özel ve müşteri odaklı yaklaşımıyla konforlu bir Körfez gecesi ile leziz ve zinde bir sabah için kapılarını aralıyor! Rahatınız ve konforunuz düşünülerek modern tarzıyla dizayn, edilen odalarında; Uydu yayını ve 32 FHD LED TV, Merkezi ısıtma / soğutma, Anti alerjik yatak takımı, En suite banyo ve duş, Güvenlik kasası, Ücretsiz yüksek hızda wifi internet, Minibar, kettle, çay-kahve ikramı bulunuyor. Ana restoranı Bonjour Restaurant’ ta birbirinden leziz tatlardan oluşan zengin bir açık büfe kahvaltıyla güne neşeli ve zinde başlayabilirsiniz.


Mimari dokusu, yaratıcı iç dekorasyonu, özenle tasarlanmış odaları, seçkin lezzetler sunan mekânları, havalimanına ve iş merkezlerine olan yakınlığıyla farklılık yaratan Élite Hotel Darıca, modern mimari ve son teknoloji ile donatılmış 194 odası, 16 adet farklı kapasitedeki toplantı salonları, 1 adet 700 m2 balo salonu, Marmara Denizi manzaralı a la carte restoran, bar, açık ve kapalı yüzme havuzu ile 1500 m2 Spa merkezi bulunmaktadır.


Élite Hotel Darıca, güler yüzlü ve eğitimli personeli, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile kongre, seminer, bayi toplantısı, lansman, gala yemekleri için iş ve tatilin yeni adresi olurken bölgeye farkındalık yaratıyor. Toplantı, kongre ağırlıklı olan Elite Hotel Darıca organize sanayi bölgelerinin kurumsal konaklamalarına hizmet vermeyi hedefliyor.


Elite Hotel Darıca, %80 yurtdışından gelen yabancı misafirlerine hizmet veriyor. Darıca sahilindeki konumuyla Sabiha Gökçen International Airport’a 25 km yakınlıkta olması, Darıca; Eskihisar feribot iskelesinden sonra, körfezin iki yakasını birleştirecek olan köprü projesi ile birlikte bilinilirliği daha da artacak.


Gebze ve Tuzla’nın arasında olması sebebiyle ulusal ve uluslararası birçok firmaya ev sahibi konumunda ve bölge otellerinden farklı bir konumda olan Elite Hotel Darıca, denize sıfır olması, Dünya Mutfağı’ndan seçkin tatların bulunması, SPA Merkezi ve Havuzu tercih sebebi oluyor.
Arap turistlerin çoğunlukta olduğu Adapazarı, Yalova, Bayramoğlu ve Darıca  bölgesi çekim merkezi oluyor.


Arap turistlerin özel ilgisini yakalayan Elite Hotel Darıca 2015 sezonu boyunca % 90 doluluk yaşıyor. Misafirlerine sunmuş olduğu hizmet yelpazesi ve profesyonel kadrosuyla memnuniyeti en üst sevileler de tutarken, denize sıfır konumuyla da çevre otellerden daha fazla ilgi görüyor. Elite Hotel Darıca Hotel’ in yakın zamanda yapılacak olan iskelesi Arap turistlerin Prens Adaları’nı ve Körfezi gezme imkânı sağlayacak. Şimdiden ön talebin yoğun olduğu günü birlik mavi yolculuğun başlamasıyla çok tutacağı anlaşılıyor.


Konaklama sektörüne getirdiği benzersiz konsept ile Elite Hotel Grubu misafirlerinin aileleriyle kaliteli bir tatil geçirmelerinin keyfini çıkarmalarına olanak sağlayan Elite Hotel Dragos, Elite Hotel Küçükyalı, Elite Hotel Bodrum ve Elite Hotel Darıca ile 4 yerli zincir grubunun başında tecrübeli bir isim Genel Koordinatör Dilaver Doğru bulunuyor.  Elite Hotel Darıca’ nın Genel Müdürlüğünü ise Yusuf Yıldız üstlenmiş durumda.  Elite Hotel Darıca Spa & Convention Tuzla ve Gebze Organize Sanayi Bölgeleri’nin yanı bas¸ında, denize sıfır konumu, modern ve son teknoloji ile donatılmıs¸, tümü gün ıs¸ıgˆı alan 16 adet toplantı salonu ve 1500 m2 SPA’sı ile is¸ ve tatili bir arada sunuyor.



Élite Hotel Darıca Hotel’ in Rahatlatıcı Etkisi
Élite Hotel Darıca eşsiz mimarisi, özgün hizmeti ve zincir Hotel kimliği ile bahçeli odalarında konaklamanın yanı sıra müşterilerine sağladığı SPA ve Havuz hizmetleri ile de sağlıklı yaşam adresiniz oluyor. Élite Hotel Darıca Spa Merkezi ile yoğun kas gevşetici masajlara kadar birbirinden keyifli seçenekler sunan, Türk Hamamı, Buhar Odası, Tuz Odası, Sauna, Jakuzi, Kapalı Yüzme Havuzu gibi imkânların yanı sıra her birinin farklı rahatlatıcı etkisi bulunan masajlar ile kendinizi şımartabilirsiniz.


Bitmek bilmeyen günlük koşuşturmaca, metropol yaşamının beraberinde getirdiği stres günlük yaşamımızı olumsuz etkiliyor. Merkezi bir lokasyonda olması ayrıcalığıyla misafirlerine rahatlıkla ulaşım imkânı sağlayan Élite Hotel Darıca birbirinden özel aromalar ve yağlarla , uygulanan masajlar, özel cilt ve vücut bakım programları ile yenilenmeye davet ediyor.


Huzurlu bir atmosferde gözlerinizi kapatıp, bedeninizi ve ruhunuzu masajın rahatlatıcı etkisine teslim etmek ve sevdiğinizle baş başa masaj ayrıcalığından yararlanmak istiyorsanız Élite Hotel Darıca Hotel uzman kadrosu ve birbirinden farklı masaj teknikleri ile sizleri bekliyor.


Toplantı Odaları
İstanbul’daki Kongreler, İstanbul algısının tüm dünyada yükseldiği ve İstanbul’un trend destinasyonlar arasında yer almasını sağladı. İstanbul’un sahip olduğu ulaşılabilirlik, tarih-kültür ve doğa gibi kendi öz zenginlikleri, konaklama olanaklarındaki kalite ve alternatifler ve hizmet kalitesi ile dünya çapında yükselen bir kongre şehri oldu.


Kusursuz toplantılar organize etmek üzere tasarlanan 16 adet toplantı salonu10 kişiden - 1000 kişiye kadar olan tüm organizasyonlarda profesyonel kadrosu ile tamamı kolonsuz ve gün ışığı alan salonlarında hizmet veriyor. Kurumsal firmaların ve özellikle İlaç firmalarının iş alım ve sözleşmelerini gerçekleştirdiği Élite Hotel Darıca Hotel tatilin ve iş yaşamının bir parçası oluyor.



KONAKLAMA
Darıca’ da kendine özel bir yer edinmiş olan Êlite Hotel Darıca, siz değerli konuklarını huzur dolu ortamında misafirperver, güvenilir, huzurlu ve ELİT ortamında ağırlamaktan mutluluk duyuyor.


 Êlite Hotel Darıca’nın standart odalarında yüksek konforun keyfini yaşayabilirsiniz. Ferah odaları rahat konaklama ve verimli çalışma ortamını aynı anda bulacaksınız.


BONJOUR RESTAURANT
Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri, Chef Mesut Aydemir ve usta şeflerimizin yorumu ile beğenilerinize sunuluyor. 300 kişilik Êlite Hotel Darıca’nın ana restoranı Bonjour Restaurant’ ta kahvaltı, grup öğle ve akşam yemeklerinde açık büfenin zengin seçenekleri sizleri lezzet şölenine davet ediyor.


Dünya ve Türk Mutfağı’nın özel lezzetleri, Körfez'in en muhteşem manzarası eşliğinde Bonjour Restaurant’ ta sunuluyor. Panoramik Körfez manzarası ve eşsiz atmosferiyle Darıca' nın gözde mekânları arasındaki yerini başarıyla koruyor.


İş dünyasının da ilk tercihi olan Bonjour Restaurant, dünya mutfaklarından özenle seçilmiş menüsünde; Akdeniz mutfağı lezzetleri ve zengin şarap menüsü sunuyor.


Bonjour Restaurant' ta yemek saatleri, sade ve şık bir atmosferde, ünlü çağdaş Türk ressamlarının tabloları eşliğinde görsel bir şölene dönüşüyor. Elite Hotel Darıca Hotel'in Türk ve yabancı misafirleri tarafından bölgenin en iyi restoranları arasında gösteriliyor.


Çok özel lezzetleri sizlere sunan Chef Mesut Aydemir sebze ve meyvelerini kendi bahçesinde yetiştiriyor. Biber, nane, roka, domates ve soğanın en doğalını yetiştirip, avakadonun çekirdeklerini ayırıp suda filizlendirip avakado yetiştiriyor.


Chef Mesut Bey bu kadar özenle yetiştirdiği mamullerini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyor.


Elite Hotel Darıca,  iş seyahatlerinizde ve tatil programlarınız da güler yüzlü hizmet anlayışıyla sizleri bekliyor!

Tel: +90 262 745 60 60
www.elitehotels.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder