18 Ağustos 2015 Salı

Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport Y kuşağına hitap eden konseptiyle fark yaratıyor

Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport, Nex Gen konseptine uygun olarak dizayn edilen renkli, ihtişamdan uzak, son derece konforlu ve sosyalleşmeye fırsat sunan düzeniyle Y kuşağına hitap ediyor. Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport, Nex Gen konseptine uygun olarak dizayn edilen renkli, ihtişamdan uzak ve son derece konforlu dekorasyonuyla Y kuşağına hitap ediyor. 


Otelin, Y kuşağının kendini rahat hissedeceği, renkli dizaynıyla dikkat çeken lobisi; restoranlarında sosyal buluşma noktası olarak dizayn yüksek masa düzeni ve çalışanlarının klasik yerine spor-şık  giyim tarzı, misafirlere otele girdikleri andan itibaren sıcak bir ortam sunuyor. Basın Ekspres yolu üzerinde Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre mesafede konumlanan Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport iş, alışveriş, yaşam ve spor merkezlerine yakın konaklamayı tercih eden misafirler için oldukça ideal bir konumda bulunuyor. 


Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport, iş ve turistik amaçlı seyahat eden yerli ve yabancı ziyaretçilerini sunmuş olduğu ücretsiz yüksek hızlı internet, spor salonu ve ücretsiz hafif kahvaltı gibi hoşluklarla karşılıyor. Nex Gen çizgisinde özenle dizayn edilen, renkli ve ferah 154 adet standart ve superior odalarının kırmızı ve yeşil tavanlı olmak üzere iki seçeneği bulunuyor. Tüm odalarında bulunan tavandan yere cam sistemi sayesinde ferah ve aydınlık konaklama imkanı sunuyor. Yatak başlarına yerleştirilen “mood light”, misafilere konaklamaları esnasında renkli ve eğleneceli bir seçenek sunuyor. Odalarda ayrıca geniş çalışma masası, uluslararası kanalları da içeren geniş bir seçim sunan lcd televizyon ve düzayak duş bulunuyor. Standart oda özelliklerinin yanında superior odalarda daha fazla alan ve küvet yer alıyor.  1000 metrekare alana sahip spa ve sağlık merkezinde bulunan kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, masaj ve cilt bakım odaları, hamam, sauna ve buhar banyosu ile misafirlerine yorgun geçen günün sonunda rahatlayabilecekleri ortamlar sağlıyor. 


Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport'un birbirinden dinamik ve rahatlatıcı iki restoranı RBG Bar & Grill misafirlerine dünya mutfaklarından örnekler sunarken, Live-inn Room kahvaltıları keyifli bir ortamda yapma fırsatı veriyor. RBG yaz terası çok yönlü menüsüyle lezzetli atıştırmalıklar ve yemekler sunuyor. Özellikle bölgede çalışanların iş toplantıları, öğlen ya da akşam yemekleri için RBG iyi bir tercih olarak öne çıkıyor. Otel, "Smart Meetings & Events" konseptiyle sunduğu, yaratıcılığı artıran 422 metrekare arasında değişen 7 adet toplantı salonu, özgün kahve molası seçenekleri, sekretarya hizmetleri ile birlikte, farklı ve akıllı toplantı etkinlik olanakları sağlıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder