14 Temmuz 2015 Salı

30 Temmuz’a kadar rezervasyon yapın, kış tatilinizi %15 indirimli alın!

Kış tatilini erkenden planlayanlar, Club Med’in sunduğu en avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Club Med’in sunduğu onlarca tesis alternatifiyle ister Fransa İsviçre veya İtalya Alpleri’nde kışın tadını çıkarın, isterseniz Maldivler, Bali veya Karayipler’de kış ortasında yazı yaşayın. 1.300 TL’ye varan indirimlerden yararlanmak için son gün 30 Temmuz!

Premium her şey dâhil tatil konseptinin yaratıcısı ve dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med’de 2016 Kış Sezonu için olağanüstü fiyat avantajları sunan erken rezervasyon döneminde sona yaklaşılıyor! 30 Temmuz’a kadar sürecek olan erken rezervasyon döneminde Fransa, İsviçre ve İtalyan Alpleri’nden Mauritus, Dominik Cumhuriyeti, Cancun ve Maldivler’e kadar dünyanın dört bir yanında hem aileler hem de çiftler için mükemmel seçenekler sunan Club Med tesislerinde, kişi başı 1.300 TL’ye varan indirimlerle şimdiden yer ayırtmak mümkün! Ayrıca her şey dâhil konaklamanın ve deniz seyahatinin keyfini bir arada sunan Club Med 2 tatil gemisi de sizleri bekliyor!

Sömestre, yılbaşı ve Noel dâhil tüm tarihlerde geçerli, avantajlı premium paketler!
Avrupa Alpler’inde uçak, transfer, kayak dersi, ski pass, çocuk kulüpleri, gece eğlenceleri ve premium her şey dâhil konaklamayı da içeren ve Sömestre, yılbaşı ve Noel için de geçerli olan paketler, kışın ve karın keyfini çıkarmak isteyenler için harika bir seçenek. Fransa, İsviçre ve İtalya Alpleri’nde en iyi lokasyonlarda bulunan 20’nin üzeinde Club Med tesisinde unutulmaz bir kış tatili, haftalık 2.960 TL’den başlayan fiyatlar ve AMEX kart sahiplerine %10 ekstra indirim sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

İster Alpler’de kayak yapın, ister Maldivler’de güneş ve denizin tadını çıkarın!
Dünyanın her köşesinde, erken rezervasyon döneminde tercih edilebileceğiniz bir Club Med tesisi var! Avrupa’nın en iyi kayak merkezi seçilen, Fransa Alpleri’ndeki Val Thorens’ten Tayland, Maldivler, Dominik Cumhuriyeti gibi kış mevsiminde yazın tüm sıcaklığını yaşatan deniz ve kum cennetlerine kadar tüm Club Med tesisleri 7’den 70’e herkes için spor, fitness, yüzme, kayak ve daha onlarca aktivite sunuyor.

%15 indirimli premium her şey dâhil paketlere, gerçekten “her şey dâhil” !
Club Med’in erken rezervasyon dönemi için sunduğu premium her şey dâhil pakette yok yok! Uçakla ulaşım ve havaalanından tesise transfer, konaklama, uzman eğitmenler eşliğinde kayak ve snowboard dersleri, 6 günlük ski pass, uluslararası gurme mutfaklardan yemek, sınırsız alkollü-alkolsüz içecekler, partiler ve her yaş için spor aktiviteleri bulunuyor. 30 Temmuz’a kadar rezervasyonunuzu yapın, indirim fırsatını kaçırmayın!

Erken rezervasyon için:  http://www.clubmed.com.tr/cm/resort-teklifi-k%C4%B1%C5%9F-2016-teklifleri_p-406-l-TR-pa-WINTER_2016-ac-od.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder