29 Temmuz 2015 Çarşamba

Akfen 40 Plus Olympos Regatta IRC4 sınıfının birincisi oldu

Akfen 40 Plus, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve toplam 26 teknenin yer aldığı Olympos Regatta yarışlarında IRC4 sınıfını birinci olarak tamamladı. Bursa Yelken Kulübü tarafından Eker ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Olympos Regatta yarışları, 24-26 Temmuz tarihleri arasında Moda (İstanbul)-Tirilye (Bursa) ve Moda (İstanbul) rotasında yapıldı. Akfen 40 Plus, toplam 26 teknenin mücadele ettiği Olympos Regatta yarışlarında IRC4 sınıfını birinci olarak tamamladı.


Üç gün süren yarışların ilk ayağı İstanbul Moda-Bursa Trilye arasında gerçekleştirildi. İkinci gün 26 teknenin katılımı ile Gemlik Körfezi koy içi ayağı yapılan yarışlar, üçüncü gün Trilye'den başlayıp İstanbul Moda'da sona erdi. Yarışmada dereceye giren takımların ödülleri, 27 Temmuz Pazartesi günü Moda Yelken Kulübü’nde yapılan bir organizasyon ile sahiplerine teslim edildi. 


Ekibimiz özveriyle mücadele etti
Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Akfen 40 Plus Teknesi Takım Kaptanı Özcan Özverimli, “ Yarışa agresif bir şekilde başladık ve yarış sonuna kadar bu tempomuzu hiç düşürmeden mücadele ettik. İlk gün rakiplerimize yaklaşık 45 dakikalık fark attık. İkinci gün de çok çekişmeli geçti ve 42 saniye farkla rakiplerimizi geride bırakmayı başardık. Üçüncü gün rüzgar pek istediğimiz gibi olmasa da, bizim açımızdan gerçekten adrenali ve eğlencesi bol bir yarış oldu. Özveriyle mücadele ederek, bu başarıyı elde eden takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca böylesine güzel bir yarışın gerçekleşmesi için emek harcayan organizasyon ekibine ve yarışa katılan diğer ekipleri de tek tek kutluyorum” dedi. http://www.turizminsesi.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder