22 Aralık 2012 Cumartesi

YILBAŞINDA MASANIZIN SEMBOLÜ HİNDİ


MASANIZIN ANA YEMEĞİNİ  BIRAKIN POLAT İSTANBUL HOTEL HAZIRLASIN


“Renaissance Polat İstanbul Hotel” yılbaşına özel ayrıcalıkları evinize getiriyor Renaissance Polat İstanbul Hotel, özenle hazırlanan ve yılbaşının sembolü haline gelen “Hindi”yi benzersiz bir sunum ile sofralarınıza taşıyor.Executive Chef Yücel Dereyayla ve ekibi tarafından hazırlanan yılbaşı hindileri, özenle hazırlanılan iç pilavı, kestane süslemeleri ve cranberry sosu ile masanızda fark yaratacak.
Bırakın sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz bu özel günde yılbaşı masanızın ana yemeğini  “Renaissance Polat İstanbul Hotel” hazırlasın.
Kilosu: 35 TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder