9 Aralık 2012 Pazar

AKHİSAR ACENTALARA TANITILDI

TURİZMİN SESİ


Akhisar Belediyesi, turizm çalışmaları kapsamında TÜRSAB ve TURYOL’un düzenlemiş olduğu “Turizmin Yarını” isimli organizasyonda Akhisar’ı tanıttı.Akhisar Belediyesi, ulusal ve uluslararası ölçüde düzenlenen turizm çalışmalarına katılmaya devam ediyor. 

akhisar-belediyesi,tursab-,turyol,basaran-ulusoy,nejat-karagoz5.jpg

02 Aralık 2012 Pazar günü “Turizmin Yarını” konseptiyle, TÜRSAB’ın düzenlemiş olduğu ve TURYOL’un BOSFOR isimli teknesinin ev sahipliği yaptığı organizasyon boğaz turu eşliğinde yapıldı. 

akhisar-belediyesi,tursab-,turyol,basaran-ulusoy,nejat-karagoz4.jpg

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TURYOL Başkanı Yunus Can ve TÜRSAB Boğaziçi BYK Başkanı Nejat Karagöz yapmış oldukları konuşmada, Türkiye ve Dünyadaki turizm hareketlerinden bahsederken, Turizmin Yarını Organizasyonunun acenta ve turizm kentleri için önemine değindiler. 

akhisar-belediyesi,tursab-,turyol,basaran-ulusoy,nejat-karagoz2.jpg

Türkiye’nin en önemli turizm acentalarının katıldığı ve Edirne, Kastamonu, Giresun gibi Anadolu’nun bir çok yöresinden şehirlerin stand açtığı zirvede, bir konuşma yapan Akhisar Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İsmail Kantarcıoğlu, acentalara Akhisar’ı adres göstererek, kazı çalışmaları halen devam eden “Thyateira Antik Kenti” nin inanç turizmi açısından önemine işaret etti. Akhisar'ın kültürel ve tarihi değerleriyle birlikte gastronomik özellikleriyle de bir dünya şehri olduğunu aktaran Kantarcıoğlu, herkesi Akhisar'ı keşfetmeye davet etti.

akhisar-belediyesi,tursab-,turyol,basaran-ulusoy,nejat-karagoz3.jpg

Programa Marka Kent Kurulu Üyelerinden; Taha Ensar Ürküp, Ajlan Abudak, İstemi Harta, İsmail Kantarcıoğlu ve Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu katıldı.

akhisar-belediyesi,tursab-,turyol,basaran-ulusoy,nejat-karagoz1.jpg

Programda, Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tanıtım kitiyle de göz doldurdu. Katılımcılara dağıtılan tanıtım kiti içerisinde bulunan Akhisar'ın yöresel lezzetlerinden zeytinyağı ve zeytin şekeri davetliler tarafından ilgiyle karşılanırken, “Akhisar Türkü, Mani ve Ninnileri Kitabı”ndan da övgüyle söz edildi.  Farklı yörelerden halk oyunu ekiplerinin de gösterileriyle yer aldığı programa, canlı müzik, yöresel yemek ve tatlı sunumları da renk kattı. Turizmin Yarını zirvesi, davetlilerin Kabataş'ta vedalaşmalarıyla son buldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder