27 Aralık 2012 Perşembe

SKAL İSTANBUL YENİ YILI KUTLADI



SKAL İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği yeni yıl partisinde Skal üyeleri ve dostları buluştu.

Skâl İstanbul Kulübü yılbaşı partisini 26 Aralık 2012 Çarşamba akşamı Sortie İstanbul'da yeni yılı kutladı.Geceye katılan Skal üyeleri girişte kavanozdan aldıkları her numara ile üyelerin koyduğu çeşitli hediyeler kazandılar.




İstanbul SKAL Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl partisi bu yıl Sortie  İstanbul'da gerçekleştirildi. Turizm sektöründen seçkin konukların yer aldığı partide yeni yıl piyangosu ile çeşitli hediyeler dağıtılırken misafirler müzik eşliğinde yeni yıla 'merhaba' dedi.

SKAL İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski"2012 bütün şirketler için güzel anılarla dolu bir yıl oldu.2013'ün de en az geride bıraktığımız yıl kadar güzel olmasını arzu ediyoruz. Skal kardeşlerinin enerjisi ve iyi niyeti ile daha güzel olacağından eminim. Kolay olmayacağını da çok iyi biliyoruz. Fakat biz turizmciler birçok zorlukla  mücadele edebilme enerjisini bulduğumuz için oluşabilecek bazı zorlukları da beraberce aşacağız."dedi














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder