8 Aralık 2012 Cumartesi

RAMADA PLAZA’DA ÇAY SAATİ AKŞAMLARI



TURİZMİN SESİ
Ramada Plaza İzmit oteli, kış soğuklarının başladığı bugünlerde konuklarının içini ısıtacak organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.Aralık Ayı’ nın ilk haftası itibariyle başlayan Çay Saati programları, otelin lobisinde piyano müziği eşliğinde, kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz samimi bir ortamda gerçekleşiyor. Pazar hariç haftanın her günü 17:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşen Çay Saati’ nde açık büfe olarak kurulmuş 10-15 çeşit aperatif ve limitsiz çay ikram ediliyor. Başladığı günden beri ilgi gören uygulamada, hanımlar arasındaki sıcak ve keyifli sohbetler, şen kahkahalar ile süsleniyor.

Çay saatine ilk gün misafir olan, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve dostları unutmayacakları bir gün yaşadılar. Böylesine güzel ve nezih  bir ortam sağladıkları için otele yönetimine teşekkürlerini ileten Sevim DEREN, ‘ İzmit için bugüne kadar bulamadığımız kalitede, çalışanlarından , sunulan hizmetlere kadar çok keyifli bir mekan.

Şahsım olarak sık sık tercih ediyorum ve herkese öneriyorum.’ Dedi.Otel yönetimi  Çay saati uygulamasının dışında, Aralık ayı itibariyle her Cuma- Cumartesi The Brothers Band Grubunun canlı müzik performansıyla fix menü hizmetine başladıklarını ve yaklaşan yılbaşı sebebiyle birbirinden güzel 3 farklı program hazırladıklarını, şimdiye kadar İzmit te kutlanan en eğlenceli yılbaşı gecesinin Ramada Plaza İzmit’ te yaşanacağını söyledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder