9 Aralık 2012 Pazar

WTTC’NİN TÜRKİYE’DEKİ İLK TEMSİLCİSİ


TURİZMİN SESİ
Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Öznur Özdemir Özaltın, Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi (WTTC)’nin Türkiye´deki ilk temsilcisi seçildi
Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi (WTTC) ve Almanya’nın uluslararası turizm şirketi TUI’nin başkanı olan Dr. Michael Frenzel ve TUI Dış İlişkiler Koordinatörü Günter Ihlau’nun katıldığı toplantıda, Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Öznur Özdemir Özaltın, Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi (WTTC)’nin Türkiye´deki ilk temsilcisi seçildi.Dünyada seyahat ve turizm bilincini arttırmayı misyon edinen ve bu alanda faaliyetlerde bulunan Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi (WTTC)’ne ilk kez Türkiye’den bir temsilci seçildi. Bu kurulda Türkiye temsilcisi seçilen Özaltın Holding yönetim kurulu üyesi ve Turizm Grubu’nun Genel Müdürü Öznur Özdemir Özaltın, toplantıda yaptığı konuşmasında Türkiye ve uluslararası turizminde mesleki eğitime önem verip, bu alanda gerekli yatırımları yapacaklarının sözünü verdi.

İnşaat, enerji, turizm ve tarım olmak üzere dört alanda faaliyet gösteren Özaltın Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi ve bunun yanı sıra Gloria Hotels & Resorts Genel Müdürü olan Öznur Özdemir Özaltın, Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi (WTTC)’nin Türkiye’deki ilk temsilcisi seçilmiş olmasından duyduğu sevinci şu sözlerle dile getirdi. “Önemli bir turizm ülkesini temsil ettiğim için çok mutluyum. Hep birlikte hem Türkiye hem de uluslararası turizm alanında sektörün gelişimine katkıda bulunacağız. Bunun için özel ve kamu sektörleriyle ortaklık kurmak oldukça önemli”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder