16 Aralık 2012 Pazar

DENİZ TUTKUNLARI GÜN SAYIYOR




MİLYO DOLARLIK YAT VE TEKNELER  AVRASYA BOAT SHOW’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Dünyada karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı  “CNR Avrasya Boat Show, Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”, 15-24 Şubat 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenleniyor.

Yat ve tekne tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show’da, 2013'ün mega yat, tekne, boat ve yelkenliler görücüye çıkıyor.

85 bin metrekare alanda, 1.000'in üzerinde markanın katılımıyla gerçekleştirilecek fuara, 125 bin ziyaretçi bekleniyor.

Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan “CNR Avrasya Boat Show” düzenlendiği her yıl global dünyada büyük yankı uyandırıyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenen dev organizasyon 2007 yılından bu yana sektörün gelişimine ve ticaretine katkı sağlıyor.
Fuara Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) da destek veriyor.

1000’in üzerinde marka CNR Avrasya Boat Show’da
Türk denizcililik sektörünün dünyada söz sahibi olmasının amaçlandığı CNR Avrasya Boat Show’a deniz tutkunları ve sektör her yıl yoğun ilgi gösteriyor. Bu yıl 85 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara 1000’in üzerinde marka katılıyor.  Türk yat ve tekne endüstrisinde  tüketicilerin en köklü buluşma noktası olan fuarda ziyaretçiler tarafından görülebilecek büyük markalardan bazıları şöyle: Princess, Absolute, Benetti, Numarine, Jeanneu, Azimut, Bavaria, Benetau, Azure, Fairline, Uniesse, Sessa, Stingray, Rinker, Chris Craft, Dufor, Honda, Monte Carlo, Searay, Sanlorenzo, Monterey, Merkury, Northstar, Alson, Hanse, Larson, Galeon, Bayliner, Prestige, Delphia, Tau, Rockharbour, Yamaha ve Zarboat.

Fuarın en büyük tekneleri
CNR Avrasya Boat Show, üstün performanslı, şık dekorasyonlu dünyaca ünlü mega yat, motor yat, yelkenlileri bir araya getirecek. Sessa 68, Monte Carlo 65, Princess 78, Absolute 70, Fairline 65, Numarin 78, Uniesse 65  ve Azimut 72S  fuarın en büyük tekneleri arasında bulunuyor.


Sektör yeni pazarların kapılarını fuarda aralayacak
Mega yat üretiminde, ekipman ve aksesuar konusunda dünyanın üçüncüsü konumunda yer alan Türkiye, fuar aracılığıyla Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Körfez ve Arap Baharı pazarlarına ulaşmayı hedefliyor. Sergilenen teknelerin tamamının alıcı bulduğu CNR Avrasya Boat Show, sektöre 1 milyar dolar düzeyinde iş hacmi yaratıyor. İtalya, Hollanda, İngiltere ve Fransa’dan çok sayıda profesyonelin ziyaret edeceği fuarda ayrıca Hollanda'dan gelecek seçkin konukların katılımıyla sektörle ilgili konularda seminerler de düzenlenecek.

Fuarın ürün grupları arasında tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, motorlu tekne, yelkenli tekne, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, alternatif sporlar, deniz turizmi ve charter firmaları, havalandırma, ısıtma, soğutma sistemleri, güvenlik ve alarm sistemleri, elektrik cihaz ve donamları yer alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder