29 Aralık 2012 Cumartesi

ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE ALOVALE HİZMETİ




EĞLENCENİZE SINIR KOYMAYIN ALOVALE HİZMETİİLE RAHAT EDİN
Alovale hizmeti için 0533 634 96 96 numaralı telefonu aramanız halinde yurtdışından ithal ettiğimiz katlanabilir motosikletleriyle, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 günü hizmete hazırdır.

İSTANBUL'DA ALOVALE HİZMETİ
İstanbul'da motosikletli ekipler  alkol alan şoförleri kendi araçlarıyla gidecekleri yere bırakıyor. Portatif motosikletlerle gelen şoförler, motosikleti katlayıp çantasına yerleştirdikten sonra kişinin aracının bagajına koyuyor. Daha sonra ise aracın direksiyonuna geçerek yorgun, uykusuz veya alkollü olan kişilerin özel şoförü oluyor. Gideceği yere kadar şoförlük yapan motosiklet sürücüsü, daha sonra bagajdaki motorunu alıp merkezine geri dönüyor.

ALKOLÜ KAÇIRANLARA MÜJDE
"Alovale hizmeti" alkollü sürücülerin kaza yapma riskinden ve alkollü araç kulandığı için ehliyetini kaybetme riskinden koruyor

ALOVALE BÜYÜK RAHATLIK
Derya Şahin Müşterilerimiz ALOVALE telefonundan bizi arıyor ve rezervasyon yaptırıyor. Daha sonra müşterinin verdiği adrese motosikleti ile birlikte gidiyor. Gitiği adreste motosikletini katlayan elemanımız motosikleti çantaya koyarak bağaja yerleştiriyor. Ardından müşterimizi güvenli bir şekilde gideceği adrese götürüyor.Ücretlerimiz taksi fiyatı ile hemen hemen aynı. Çok uygun ve cuzi bir fiyatta taşımacılık yapıyoruz. Müşterileri kaza yapma riskinden ve alkollü araç kulandığı için ehliyetini kaybetme riskinden koruyoruz"dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder