22 Ağustos 2013 Perşembe

BEKLENTİLERİN ÜSTÜNDE SUİTE HOTEL 


TURİZMİN SESİ
Doğanın eşsiz renkleri ile birleşen ve Bodrumun aşk dolu havası ile bütünleşen bir mekan “ LA BREZZA SUITE & HOTEL“. Kendinizi bir tek mekânda, bambaşka yerlerde hissedeceğiniz, yeşillik ve huzur kokan, her rengin birbiri ile ahenkle dans ettiği, detayları ile kendinizi hep orada olmak isteyeceğiniz bir süite & hotel…Bodrum Akyarlar Karaincir mevkiinde  açılan ve Bursalı genç iş adamlarından Ozan ve Mustafa Yiğit Vurucular  adlı iki kardeşin açmış olduğu “ LA BREZZA SUITE & HOTEL ” butik otel anlayışının en güzel örneklerinden biri.  5 farklı konsepti ve birbirinden renkli  mimarisi olan odaları ile yeni açılmasına rağmen şimdiden  gelen konukların kalbini kazanmış durumda. Elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu “ LA BREZZA SUITE & HOTEL ” konforlu odaları, yerel lezzetler sunan tadları ile misafirlerinin beklentilerine en üst düzeyde cevap veriyor.



LA BREZZA SUITE & HOTEL ‘de  toplam 32 oda bulunmakta.  24 adet  standart oda dışında kalabalık aileler için 2 adet asma katli  ve  1 adet  2 oda ve salondan oluşan müstakil bahçeli  villa bulunmakta. Engelli misafirler için engelli rahatlığı ve kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak yapılmış özel odalar tasarlanmış. Ayrıca yeni evlenenler için rüyaları süsleyen balayı  odaları  sürprizlerle dolu.



LA BREZZA SUITE & HOTEL’ in her katı gelen konuklar için farklı konseptlerde düşünülerek tasarlanmış.  Soft,  Rosso, Süite olmak üzere üç kattan  oluşan butik otelin her katı  farklı mimarisi ve konsepti ile birbirinden  değişik görsellikte  dizayn edilmiş.  Birinci katta bulunan   Soft Roomlar,  modern Akdeniz mimarisi ile döşenmiş. Bu kattaki odalar kullanım rahatlığı açısından bebekli aileler için düşünülmüş. Yer zeminleri  antibakteriyel olarak yapılmış.


Bodrum dokusunun İspanyol renkleri ile birleştiği  ve Fransız asilliğini hissettiren ikinci katta bulunan  Rosso Roomlar,  deniz ve havuz manzarası ile gün batımının en iyi yaşanabileceği odalar. Üçüncü katta bulunan Süitler ise, Osmanlı esintilerinin hissedilebileceği mimaride düşünülmüş. Çalışma odası, misafir odası  ve çocuk odası gibi konforun yaşanabileceği    ve konukların  kendilerini   evlerinde   hissedebilecekleri odalar.



LA BREZZA SUITE & HOTEL’ in  2000 metrekarelik tropikal bahçesinde   büyükler için ayrı bir havuz  ve çocuklar için ayrı  havuzu bulunmakta. LA BREZZA SUITE & HOTEL’in   kendine ait mavi bayraklı Karaincir plajı  yürüme mesafesinde. 500 mt mesafesindeki Akyarlar plajına ise otelin kendi golf arabası ile ulaşım sağlanıyor.



LA BREZZA SUITE & HOTEL ‘de   havuz başında  Pool bar ve  bahçe bölümünde Garden bar bulunmakta. Fondaki muhteşem ezgilerle hamak da sallanırken bardan konuklar  için hazırlanmış özel Bodrum limonatası servis ediliyor. Terasta  bulunan  PANORAMA BAR ‘da konuklar için hazırlanan  egzotik meyveler ile yapılan frozenlar yudumlanırken muhteşem KOS manzarası seyredilebilir.



LA BREZZA SUITE & HOTEL’in  mönüsü  ise hayli zengin. Her sabah Bodrum köylerinden doğadan tek tek toplanmış doğal  ürünler ve  mutfakta  pişirilen lezzetli sıcacık köy ekmekleri ile beraber  organik köy reçelleri, yarımadanın zeytinleri, sızma zeytinyağları, eşsiz peynir çeşitleri, keçiboynuzu pekmezi ve vitamin bahçesi ile  mükellef bir kahvaltıyla güne başlanılıyor. Ve ardından Kallavi Restaurant’ın  tadına doyulamayacak  lezzetleri ile güne devam edilebiliyor.  Ayrıca hafta içi her sabah 10 / 14 arası canlı müzik eşliğinde brunch servisi bulunmakta.Geçirdiğiniz yorucu zamanların yorgunluğu unutmak ve sevdiklerinizle  birlikte  unutulmaz  anlar geçirmeniz için BODRUM AKYARLAR KARAİNCİR’ de bulunan “ LA BREZZA SUITE & HOTEL ” kapılarını sevgiyle açıyor….
http://www.turizminsesi.com/haber/beklentilerin-ustunde-suite-hotel-14882.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder