20 Ağustos 2013 Salı


BOYABATLILAR PİKNİKTE BULUŞTU

Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Erkeç köyünün her yıl geleneksel olarak yapılan Piknik Şenliği bu yılda dostları biraraya getirdi

TURİZMİN SESİ  
Kurt Dolmuş Karadeniz Mevki Piknik Alanınında düzenlenen eğlence alanında bir araya gelen Boyabatlılar hem gönüllerince eğlendi hem de geleneksel piknik festivalini kutladı.Piknik Şenliğine katılamayan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş ve Erkeç Muhtarı Yusuf Kaçmaz katılamayacakalarını bildirerek Boyabat halkına sevgi ve selamlarını ilettiler.



Sabahın erken saatlerinden itibaren piknik alanına akın eden vatandaşlar, şenliklerin tadını çıkarmaya çalıştı. Yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Dernek başkanı Uğur Kaçmaz bu yıl 18.'si yapılan Piknik şenliklerinin artık geleneksel olarak kutlandığını ve kutlanmaya da devam edeceğini ve gelecek yıl Erkeç Yaylasında olacağını belirterek, "Burada birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının daha da güçlendiğine şahit oluyoruz.



Bu şenlikleri artık Erkeçliler olarak her yıl geleneksel olarak düzenleyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz açısından hayırlı Uğurlu olur. Katılımlarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Akşam saatlerine kadar devam eden şenlik programı kapsamında Dernek tarafından hazırlanan tüm katılıcılara yöresel yemek olan Keşkek ikram edildi.


Şenliklere gelen vatandaşlar, mahalli sanatçılar tarafından seslendirilen şarkılar eşliğinden hem gönüllerince eğlendi hem Şenliği kutladı. Program sonunda çeşitli sürpriz hediyelerin verildiği yarışmalar ve folklor gösterileri yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder