7 Ağustos 2013 Çarşamba

ERKEN REZERVASYON PARANIZI CEBİNİZDE TUTAR

ERKEN REZERVASYON ARAÇ KİRALARKEN DE ÇOK ÖNEMLİ AVANTAJ GETİRİYOR
Tatilde erken rezervasyon yapmak uçak biletlerinde ve otellerde çok kazanç sağladığı artık yerli yabancı bütün tatilciler için vazgeçilmez bir konu haline geldi.  Tatil için bir yıl çalışan turistler erken rezervasyon avantajlarıyla tatili keyfe dönüştürebiliyorlar.  Ülkemizde turizm sektöründe artık tatilciler için  tatil yerlerini ve ulaşımlarını önceden planlayarak fiyatsal avantaj sağlamak bir alışkanlık haline geldi. Bunu turizm sektörünün her kademesinde görmek mümkün.

Tatilde nasıl erken rezervasyonlardan avantaj kazanılıyorsa artık araç kiralamalarda da erken rezervasyonlarda fiyat avantajlarından faydalanılıyor. Özellikle yerli ve yabancı turistler bayramlar yaklaşırken aylar öncesinde araçlarını ayırarak doğacak fiyat farklarının önüne geçiyorlar. ABC Gurup oto kiralama şirketi bu yönde çalışmasıyla müşterilerine avantajlar sağlıyor. ABC Gurubu Genel Müdürü Yücel Akbayrak “Müşteri memnuniyeti bizim için önemli Bayram günleri yaklaştığında stoklarımızda ki araçlar çabuk tükeniyor” Üstelik normal fiyatlardan yüzde 35 pahalı fiyatlarla kiralama yapıyoruz.

Ancak portföyümüzde bulunan müşterilerimize erken rezervasyon imkânları sunuyoruz. Yüzde otuz beş zam farkından etkilenmeden 2 ya da 3 ay öncesi rezervasyon yapan müşterilerimiz araçlarını daha ekonomik teslim alıyorlar” diye görüş bildirdi.ABC Gurup müşterilerine son model temiz araçlar teslim etmeyi ilke edinmiş. Bu yolda müşteri memnuniyeti ve süratli hizmet işlerinde bir gelenek olmuş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder