3 Ağustos 2013 Cumartesi

CROWNE PLAZA İZMİR İSİM DEĞİŞTİRDİ


CROWNE PLAZA İZMİR, WYNDHAM İZMİR ÖZDİLEK İSMİ İLE DEVAM EDECEK

Özdilek Holding Ağustos 2003 tarihinde Crowne Plaza İzmir ismi ile hizmete giren Özdilek Holding yönetimindeki Otel,  01 Ağustos 2013 itibari ile dünyanın en büyük Otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts ile işbirliği yapmış olup zincirin en lüks markası Wyndham tercih edilerek Wyndham İzmir Özdilek ismi ile hizmet vermeye devam edecektir.Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek düzenlenen basın toplantısında resmi açıklamayı Wyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı  Edwin Broers ve Wyndham İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu ve ile birlikte yaptı.

Wyndham Worldwide seyahat ve seyahate bağlı ürün kategorisinde ürün ve hizmet sunan en büyük grubudur.   Wyndham Hotel Group lüks kategoriden ekonomi kategorisine  kadar farklı ihtiyaçlara yönelik yaratılmış 67 ülkede hizmet sunan 15 farklı otel markası ve 635,100 oda kapasitesine sahip 7,410 oteli bünyesinde bulundurmaktadır.


Wyndham Worldwide ‘ın altında 3 farklı grup bulunmaktadır.
-Wyndham Hotel Group
-Wyndham  Exchange & Rentals
-Wyndham  Vacation Ownership
Grup Wyndham İzmir Özdilek ile birlikte Wyndham ve Ramada markaları altında bulunan 21 otel sayısına ulaşmıştır. Ayrıca tüm dünyada proje aşamasında 112 bin oda kapasitesine sahip 940 oteli bulunmaktadır.
Wyndham Rewards® ; , sadakat programı birçok farklı avantaj sağlarken en fazla otel markasının programa dahil olması ve 7 milyondan fazla aktif üyeye sahip olması nedeniyle dünyanın en kapsamlı sadakat program olma özelliğini taşıyor. Üyeler konaklamalarında kazandıkları puanları Türk Hava Yolları miles & miles program gibi hava yollarında hediye mil olarak kullanılabileceği gibi tatil konaklaması, konser bileti,  hediye kartı, restoran vs. gibi mekanlarda değerlendirebiliyor.
http://www.turizminsesi.com/haber/crowne-plaza-izmir-isim-degistirdi-14819.htm

turizminsesi, Turizmin Sesi,http://www.turizminsesi.com/,https://www.facebook.com/turizminsesi,http://turizminsesi.blogspot.com/,https://twitter.com/Turizminsesi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder