3 Ağustos 2013 Cumartesi


HALILAR YERDEN KALKIYOR

OTELLERDE HALININ YERİNİ LVF ZEMİN KAPLAMALARI ALIYOR 
Sahil şeritlerinde yer alan oteller artık 3 yılda bir halı değiştirmek zorunda kalmayacak. Aray Dış Ticaret tarafından  ithal edilen MFlor markalı yüzer döşeme zemin kaplamaları, neme dayanıklı olması ve inceliği sayesinde renovasyona girmiş olan otellerde az bir maliyetle halının yerini dolduruyor.

Deniz, kum veya hatalı temizlik ürünü kullanımı nedeniyle kısa sürede yıpranan otel halıları, denize kıyısı olan oteller başta olmak üzere turizmcilerin korkulu rüyası oluyor.  Su basmalarına karşı dayanıklı, su ve sabunla rahatlıkla yıkanabilen ve 15 yıla kadar dayanabilen MFlor lüks vinley fayanslar, başta ticari mekanlar olmak üzere pek çok işletmeci tarafından halıya alternatif olarak kullanılmaya başlandı. Ev uygulamalarında 15 yıl, ticari ortamlar için ise 8 yıl garanti verilen MFlor, yüzeysel aşınma dayanımı sayesinde insan trafiğinin yaygın olduğu otel lobi ve odaları, spor salonları, mağaza zeminleri, market ve alışveriş merkezi zeminleri ve her türlü ofis zeminlerinde kullanılıyor.  


Bakteri ve mikrop barındırmıyor
MFlor ticari alanların yanı sıra mutfak, banyo, oturma odası gibi evsel yaşam mahallerinde de uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor. Normal zemin kaplamalarından yaklaşık yüzde 30 daha sessiz olan, kolaylıkla temizlenen MFlor, zor aşınan poliüretan içeriği, ahşap görüntüsü ve dirençli yüzeyi ile de laminant parkeye ciddi bir alternatif oluşturuyor. 100’ün üzerinde renk ve desen çeşidiyle kullanıcıya sunulan MFlor ürünlerinin bakım ve temizliği de muadil ürünlerle karşılaştırıldığında çok daha pratik ve ekonomik. Su ve sabunla kolaylıkla yıkanabilen MFlor, böylece bakteri ve mikrop barındırmıyor. Avrupa’da yılda 5 milyon metre kare alana döşenen LVF,  temiz olması, kolay uygulanabilmesi ve şık desenleriyle konutlarda da tercih edilmeye başlandı.

Zeminlerde estetik, konfor ve hijyen
Uran Holding iştiraki olan Aray Dış Ticaret'in yakın zamanda yapmış olduğu anlaşma neticesinde Türkiye’deki satış haklarını aldığı MFlor, İngiltere merkezli bir firmanın ürünü. Farklı desen ve boyutlarda üretimi yapılan  zemin kaplama malzemesi olan MFlor, tutkalla yapıştırılarak zemine uygulanıyor. MFlor Lock ise kilitli kenar yapısı sayesinde tutkal ihtiyacı olmadan zemine uygulanabiliyor. Bu sayede demonte edilerek farklı zeminlerde birkaç defa kolaylıkla uygunabiliyor. MFlor click uygulamasında tutkal gerekmediği için zamandan ve işçilik maliyetlerinden tasarruf sağlanıyor. Yerden ısıtmalı zeminlere rahatlıkla uygulanabiliyor. www.araydisticaret.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder