29 Ağustos 2013 Perşembe


JETSET’LE HAYATA YENİDEN BAŞLAYIN 


BALAYIM JETSET’LE 3 ADIMDA HAYALİNİZDEKİ BALAYI HAZIR

Etstur’un, hayatı sıra dışı deneyimlerle ve ayrıcalıklarla yaşamaktan zevk alanlar için özel dizaynlarla tatil programları sunan markası Jetset yepyeni, farklı ve heyecanlı bir oluşumla karşımıza çıkıyor “Geçmişe Yolculuk”, “Sıra Dışı Deneyimler”, “Doğa Ana”, “Gurme”, “Şehirde Tatil”, “Deniz, Kum, Güneş”, “Yeni Evli Çiftler” konseptlerinde sunduğu destinasyonlarla ve hizmetlerle şimdiye kadar lüksü dünyanın farklı noktalarında, keşfedilmemiş rotalarda yaşatan Jetset yeni evli çiftler için balayı konseptini baştan yarattı.

BALAYIM JETSET
Yepyeni bir hayata başlarken “hayalinizdeki balayı”nı yaşamanın imkansız olmadığını gösteren ve kurduğunuz hayalleri hazırlayan Balayim Jetset ömür boyu unutamayacağınız anlar yaşamanız için hazırlıklarını tamamladı.

“Balayım Jetset”le hayat bulan bu yeni konsept, çiftlerin balayı hazırlıklarını kolaylaştırırken bu süreci biraz daha renklendirecek biraz daha heyecanlandıracak. Nasıl mı?

Çiftler için yeni hazırlanan web sitesi www.balayimjetset.com heyecanlı başlangıcın ilk noktası. Siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan 2 linkten biri size siteyi ve işleyişi anlatırken bir diğeri Facebook’a bağlanmanızı sağlıyor. Heyecan burada başlıyor.

Sizi Maldivler’den Bora Bora Adaları’na, Barbados’tan Venedik’e, Rio De Janeiro’dan Paris’e kadar birbirinden romantik, heyecanlı ve büyüleyici 30 destinasyonla karşılayan site size ihtiyacınız olan tüm bilgileri sunuyor. Seçtiğiniz lokasyonun tanıtımını okuyabiliyor aynı zamanda tanıtıcı fotoğraflarına bakabiliyor, ulaşım bilgilerine ulaşıyor, vize bilgisini öğreniyor, iklimi hakkında fikir ediniyor, mutlaka yapılması gerekenler hakkında uzman önerilerini görüntüleyebiliyorsunuz.

Jetset uzmanları tarafından hazırlanmış bu zengin içerik fikir edinmenizi ve hatta karar vermenizi sağlayarak sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştırıyor.
Balayı tatiliniz için destinasyonunuzu seçtikten sonra bölgenin otellerini tercihinize sunan Balayım Jetset, bölgenin en kaliteli, en lüks alternatiflerini sunuyor. Otellerin görsellerini görüntüleyip tesisler hakkında bilgilere ulaşabildiğiniz, hizmetler, oda tipleri, ulaşım vb. bilgilerin paylaşıldığı sayfada otelinize karar veriyorsunuz. Seçilen otelden sonra oda tipi ve tarih aralığını belirliyor son aşamada fiyat bilgisine ulaşıyorsunuz.

Tebrikler! Balayı planlamasında son aşamaya geldiniz. Hayallerinizdeki balayı için cep numaranızı yazıp kaydediyorsunuz ve Jetset yetkilileri en kısa sürede size dönüş yapıyor.
Balayı işlemleri garanti altına alındıktan sonra Balayım Jetset’e girişte sizi karşılayan Facebook bağlantısı bu noktada devreye giriyor ve Jetset’ten gönderilen mesajla Facebook, arkadaşlarınızı balayı tatilinizi size hediye etmelerini sağlamak üzere harekete geçiriyor.

Klasik düğün& evlilik hediyelerinin dışında çiftlere hayallerini hediye etmek isteyen tüm Facebook arkadaşlarınız, her aşamasını sizin planladığınız Jetset balayı tatilinizin bütçesine katkıda bulunarak size balayınızı hediye edebilir ve sizi hayallerinize taşıyabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder