25 Ağustos 2013 Pazar


PRONTOTOUR  GELENEKSEL PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ


PRONTOTOUR  ÇALIŞANLARIYLA HAFTASONU PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Geçtiğimiz senelerde yaza merhaba ve Boğaz turu gibi aktivitelerle çalışanlarımızla birlikte olduk. Bu sene çoluk çocuk yeşillerin üzerinde toprağa ayak basarak yeni aktivitelerle birlikte olmak istedik.


 O yüzden  Bahçeköy’deki  Garden Fiesta’da buluştuk. Aktivitelerle  başlayan Prontotour pikniği herkesi bir araya getirdi. Tunceri organizasyon  kendisine ait tüm ekipmanları alana kurarak keyifli yarışları başlatı.Tunceri organizasyon, spor akademisi mezunu hocalarıyla yarışmacıların yanındaydılar.


 Kemal Tunceri ve Haluk Acar yönetimindeki ekip acenta ve otel organizasyonlarında profesyonel ekiple çalışıyorlar.


Survivor yarışı ile başlayan organizasyon yarışmacıların ilk olarak basket atarak ilerlediği ve basket atan avantaçlı duruma geldiği  engelli merdivenden aşarak engel olarak konan lastikleri ve boruların içinden geçilerek finişe gelindiği süper bir oyun sergilediler.


Tavla turnuvası çok heyecanlı geçti her masada bir yarışmacı vardı.


Pazıl yarıması farklı bialanda gerçekleşti. Son olarak da tavla turnuvası düzenlendi.  Sıcak havaya rağmen yarışmaya katılan yoğundu. Asıl amaç çalışanların aileleriyle birlikte güzel bir Pazar günü geçirmesiydi.


 Ali Onaran ve Sarp Özkar konuklarla ve çalışanlarıyla çok yakından ilgilendi.


Öğlen yemeği zamanı geldiğinde ise açık büfe yemekler hazırdı.



Et ve tavuk karışımı ana yemekler bol çeşit salata ve zeytinyağlı  yemekleriyle açık havada lezzetli yemeklerin tadına doyulmadı.



Prontotour Ceo’su Ali Onaran 5 yıllık ve 10 yıllık çalışanlarına  teşekkür plaketi ile bir kese altın taktim etti.


Survivor yarışını kazananlar ise Boyner’den hediye çeki kazandı.


Tunceri organizasyon sahibi Kemal Tunceri’ye ise kiloluk Jack Daniel's  hediye edildi


Ali Onaran tatil ile ilgili bir yazı olduğunda hemen oraya odaklanıyorum.yurtdışında bir üniversitenin  araştırmasında 5 yıl içinde en az bir kez tatil yapanlarla hiç tatil yapmamış olanları karşılaştırmışlar tatil yapmamış olanların kalp krizi geçirme oranı %30 daha fazla olduğu kanıtlanmış.O zaman herkesi tatile davet ediyoruz Tatil kalbimiz içinde yararlı dedi.


Ali Onaran geçtiğimiz günlerde gezi olayları bize eksileri gösterdi şimdilerde işler rayında gitse de o günleri ekside kapattık. Ortadoğu’da yaşananlar ülkemizi kötü etkiliyor.Mısır turizm bakanı da  kendi işini yaparak YouTube’den çağrı yapıp ülkesine turist çağırıyor.Mısır’ın durumu ortada kim gider bu durumda mısır’a tatil yapmaya bana sorsanız şahsen Mısır’a tatile gitmem ne olacağı belli olamayan bir ülke açıklaması yaptı.



Ali Onaran herkese aileleriyle birlikte gelerek bu güzel Pazar günü Prontotour piknik organizasyonuna katıldıkları için teşekkür etti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder