31 Ağustos 2013 Cumartesi

PGS ROSE RESİDENCE BEACH GELENEKSEL KANO YARIŞI





Halil Öncü - KEMER
Kemer'de bulunan PGS Rose Residence Beach 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel hale getirdiği Kano yarışlarının bu yıl 7.sini düzenledi. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya yedi takım katıldı. Otelde konaklayan iki misafir takımın yanı sıra otel departmanlarından Ön büro, Ana Mutfak, Yiyecek-İçecek, Animasyon ve Kat Hizmetleri departmanları kıyasıya bir mücadele sergilediler. Yarışma sonrası Türk bayrakları sallandı ve sahilde hep bir ağızdan 10. Yıl marşı söylendi. Marşa sahilde bulunan yerli ve yabancı turistlerde eşlik etti.


Heyecanlı bir tempoda geçen yarışlarda bazı takımlar yarışı tamamlayamazken, yarışta üstün bir mücadele gösteren Kat Hizmetleri takımından Selçuk Demirel ve Ali Osman Ünal ikilisi birinci, Animasyon ekibinden Ekrem Sökmen ile Ali Osman Ünal ikilisi ikinci ve Misafir takımdan Dima-Tavel ikilisi de üçüncü oldu.


Birinci olan Selçuk Demirel ve Ali Osman Ünal ikilisine ödüllerini KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) Başkanı Tayyar Gül verirken, diğer ödülleri de departman müdürlerini takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder