2 Ağustos 2013 Cuma


TURKCELL’DEN BAYRAM HEDİYESİ



Turkcell, Akıllı Yurtdışı kullanan tüm müşterilerine 2-12 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında kullanabilecekleri 100 SMS hediye edecek, Turkcell’liler bayramda yurtdışında rahat edecek

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bayram tatilini yurt dışında geçirecek müşterilerine sevdikleriyle rahatça bayramlaşabilmeleri için 100 SMS hediye ediyor. Hediye SMS’ler, 2-12 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında bulunan Turkcell Akıllı Yurtdışı üyelerinin hatlarına tanımlanacak.
Turkcell Akıllı Yurtdışı’nı kullanan bireysel ya da kurumsal hat sahibi tüm Turkcell müşterileri, herhangi bir ek işlem yapmalarına gerek kalmadan hediye SMS’lerini yurt dışında kullanabilecek. Hediye SMS’ler, 12 Ağustos gecesi saat 23:59'a kadar geçerli olacak.

Turkcell’linin kafası yurt dışında da rahat
Turkcell, yurt dışı seyahatlerinde iletişimden ödün vermek istemeyen kurumsal ve bireysel müşterilerine Akıllı Yurtdışı’nı öneriyor. Tüm Avrupa, ABD, Rusya, Kanada, Çin, Suudi Arabistan ve KKTC’nin de dahil olduğu ülkelerde geçerli olan Akıllı Yurtdışı, tek bir SMS ile tanımlanıyor ve sadece yurtdışında kullanım yapınca devreye giriyor.Böylelikle müşterilerin yurtdışı paketi seçme zorunluluğu, paket aşımı ya da paketin yetmemesi gibi sorunlar ortadan kalkıyor, 19 TL’den başlayan fiyatlarla rahatça konuşup internete girebiliyorlar. Faydalanmak için cep telefonundan AKILLI YURTDISI yazıp 2222’ye göndermek yeterli.


turizminsesi, Turizmin Sesi,http://www.turizminsesi.com/,https://www.facebook.com/turizminsesi,http://turizminsesi.blogspot.com/,https://twitter.com/Turizminsesi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder