21 Ağustos 2013 Çarşamba

MARTI ISTANBUL BİRİNCİ YAŞINI KUTLADI

TURİZMİN SESİ- BORA ÖZGEN - FOTOĞRAF ARTİN ŞİRİNPINAR
Açıldığı günden bu yana İstanbul’un canlı kültür ve sanat yaşamında tartışmasızca yerini alan Martı Istanbul Hotel, modern ve geleneksel öğeleri harmanlayan benzersiz tasarımı, şehrin kalbindeki mükemmel lokasyonu ve şehir hayatının tüm renklerini içinde barındırdığı konsepti ile pek çok ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü.


İstanbul Martı Otel’in Genel Müdürü Sedat Nemli,Turizm sektöründe en önemli ödüllerinden mükkemmellik ödülü programlarından biri olan İnternational Five Star Diamond Award sahibi Martı İstanbul Hotel birinci yaşını kutluyor. Bizimle birlikte birinci yaşımızı kutlarken yanımızda olan acentelere ve ilgililere çok teşekkür ederim. Otelimiz spa dalında en iyisi olduğunu tescilledi. Benzersiz tasarımı şehrin kalbindeki mükemmel lokasyonu ile pek çok ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldük. Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyi yeni 50 otelinden biri seçilmiştik.Turizm sektöründe çok önemli bir basarıyı ifade eden "The Hot List" e Türkiyeden giren tek hotel olmuştur. Bu gün birinci yaşımızı kutlarken açık terasımızda doyasıya eğlenin hepinize iyi eğlenceler dilerim dedi . Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyi yeni 50 otelinden biri seçilen  Martı Istanbul Hotel, turizm sektöründe çok önemli bir başarıyı ifade eden “The Hot List”e Türkiye’den giren tek otel oldu.


Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı CATHİC tarafından “Bölgenin En İyi Yeni Şehir Oteli” ödülüne layık bulunan tesis, dünyanın en çok takip edilen toplantı ve organizasyon planlama sitesi International Meeting Review (www.internationalmeetingsreview.com) tarafından da Avrupa’nın en iyi toplantı otellerinden biri seçildi.  Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından dizayn edilen Martı Istanbul Hotel’in kral dairesi ise ,  Amerika’nın lüks yaşam stili dergisi Elite Traveler’ın her yıl seçtiği Dünyanın En İyi 101 Süiti (Top 101 Suites of the World) listesine girdi.



İlk yaşını ödüllerle taçlandıran Martı Istanbul Hotel on bir kat üzerinde, farklı kategorilerde, lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 31’i suit 270 odaya sahip. Otel, her biri gün ışığı alan toplantı salonları, uluslararası lezzetleri yerel tatlarla harmanlayan mutfağı, tarifsiz bir İstanbul manzarasına hakim terası, spası ve fitness alanları ile de dikkat çekiyor.


Martı Istanbul Hotel ayrıca dünyaca ünlü Türk sanatçıları Kutluğ Ataman ve Devrim Erbil’in eserlerine de ev sahipliği yapıyor. Bu kültür-sanat odağının bir uzantısı olarak Martı Istanbul Hotel, bu sene ayrıca İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) Film Festivali, Müzik Festivali, Caz Festivali ve 13. İstanbul Bienali’nin de konaklama sponsoru oldu.
http://www.turizminsesi.com/haber/marti-istanbul-birinci-yasini-kutladi-14875.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder