29 Ağustos 2013 Perşembe

 ‘Mahallenin Kasabı’nı Açtı, Etlerinin Ünü Avrupa’ya Ulaştı!

Reklam, gerilla pazarlama, outdoor, organizasyon ve ithalat ihracat alanında      Türkiye'nin dev şirketlerine hizmet veren YNG Grup’un Başkanı Hakan Yangın, bir ilki gerçekleştirerek eski mahalle kasaplarının nostaljisini modern şehir hayatına taşıdı. Lüleburgaz'da klasik müzik dinleyerek büyüyen özel hayvanların etlerinin satışa sunulduğu ‘Mahallenin Kasabı’ adını verdiği dükkan konseptinin ilkini Dudullu Şerifali’de açan Yangın, yıl sonuna kadar dükkanlarının sayısını 3'e çıkarmayı hedefliyor.Reklam dünyasındaki başarılı kariyerinde çiftlik sahibi olarak yeni bir açılım yaratan YNG Grup’un Başkanı Hakan Yangın, eski ‘Mahallenin Kasabı’ konseptini şehir hayatına taşıdı. Sahibi olduğu Lüleburgaz'da bulunan Barın Çiftliği'nde yetişen ve klasik müzik eşliğinde büyüyen hayvanların etlerinin satıldığı, nostaljiyle modernizmi buluşturan kasap dükkanı konseptinin ilki Dudullu Şerifali’de açıldı. ‘Mahallenin Kasabı’ adını taşıyan kasap dükkanı konseptinden yıl sonuna kadar İstanbul genelinde 3 tane daha hizmete girecek.

Çiftlikte klasik müzik dinleyerek büyüyen hayvanların lezzetli etlerinin satışa sunulduğu ‘Mahallenin Kasabı’  aynı zamanda bir ilki de hayata geçiriyor. Türkiye’de kasap dükkanı bulunanların çiftliğinin bulunmadığını, çiftliği olan yatırımcıların da kasap dükkanı açmadığına dikkat çeken Mahallenin Kasabı’nın Kurucusu Hakan Yangın, oluşturdukları bu konseptle doğumundan kesime gitmesine kadar tüm sürecini takip ettikleri hayvanların nitelikli, sağlıklı, hormonsuz etlerini tüketiciyle buluşturduklarını açıkladı. Dede mesleğini yatırıma dönüştürdüBunun tüketici için büyük avantaj olduğunu aktaran Yangın, "Ben Balıkesir Kepsut'da doğdum ve büyüdüm. Dedem ve babam hayvancılık yapardı ben de bayramlarda kurban pazarlarında onlarla çalışır, çobanlık yapardım. Hayvanların  başında geceleri çok yattım, gübre kokusunu da bilirim. Aslında bu yeni yatırımım benim için baba hatta dede mesleği" dedi.Yangın, YNG Grup ile reklam, gerilla pazarlama, outdoor, organizasyon alanında Türkiye’nin dev şirket ve gruplarına hizmet verdiklerini, ‘Mahallenin Kasabı’nın ise kendisi için çok özel bir iş deneyimi olacağını belirtti.

Avrupa Yakası’ndan gelen var!
Dudullu Şerifali’de açılan ve ‘Mahallenin Kasabı’ adını verdikleri kasap dükkanının kısa süre önce hizmet vermeye başlamasına rağmen ününün yayıldığını ve Avrupa Yakası'ndan bile haftalık etini almaya gelen müşterileri olduğunu da vurgulayan Yangın, şöyle devam etti: "Doğup büyüdüğüm Kepsut'ta eskiden mahalledeki kasaplar hayvanı dükkanın önünde kesip dükkana koyar, komşularına satardı. Mahalleli kasabına güvenirdi. Biz de ‘Mahallenin Kasabı’yla geçmişteki bu sıcak, güvenilir deneyimi modernize ettik."
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder