12 Ağustos 2014 Salı

6 Ayda 40 Kat Büyüyen Biletleme Şirketi Biletino



İnternet üzerinden etkinlik düzenleme ve biletleme platformu Biletino, 6 ayda en hızlı büyüyen biletleme şirketi oldu. Farklı ve ilgi çekici konferans, konser, parti ve üniversite etkinlikeri gibi organizasyonlara etkinlik öncesi ve sırası biletleme çözümü sunan Biletino, her geçen gün artan kurumsal ve bireysel kullanıcı sayısıyla, etkinliklerin vazgeçilmez adresi olma yolunda ilerliyor.

Türkiye’de etkinlik organize etme, biletleme ve bilet satın almayı kolaylaştıran yenilikçi şirket Biletino, 6 ayda %4000 büyüyerek 2014’ün ilk yarısının en hızlı büyüyen biletleme şirketi oldu. Çok sayıda farklı organizasyon kapsamında on binlerce tüketiciyi biletle buluşturan Biletino, bu süreçte 2.500.000 TL’lik bilet satışı yaptı.

Ocak ayından bu yana hızla yükselişini sürdüren şirket, her geçen gün daha fazla kullanıcıyı daha fazla etkinlikle buluşturuyor. Toplam trafiğinin %40’ını özel mobil arayüzü üzerinden elde eden Biletino, Android ve iOS desteğiyle akıllı cihaz kullanıcılarının istedikleri her yerden bilet almasına ve etkinlik oluşturmasına imkan tanıyor.

En Uygun Fiyat ile Biletleme
Etkinliğe özel pazarlama desteği de sunan Biletino, organizasyonun doğru kitle ile buluşmasını sağlıyor. Mobil bilet, Passbook bilet ve e-bilet desteği de sunan firma, alanında en uygun fiyatla biletleme çözümleri sunuyor.
İster doğum günü partisi gibi küçük bir etkinlik ister de büyük bir konser organizasyonu oluşturabileceğiniz Biletino, etkinlikler için mobil uygulama, el terminali ve turnike gibi kontrol çözümleri de sunuyor. Bu noktalarda benzersiz bir platform sunan Biletino, sahada etkinlik alanında mobil uygulama, içeriye alım, bilet basma ve raporlama gibi hizmetleriyle fark yaratıyor.

Biletino’yu En Çok Gençler Sevdi
Biletino Genel Müdürü Cem Birol, şirketin hızlı büyümesini şu sözlerle değerlendiriyor: “Biletino olarak doğru stratejiyle, doğru hedefe yönelmenin karşılığını alıyoruz. 2014’ün ilk yarısında %4000 büyüyerek, bu alanda en hızlı ilerleme kaydeden biletleme şirketi olmamız, bu vizyonumuzun kanıtı niteliğinde. Biletino üzerinden bilet alan kitlenin yaş aralığına baktığımızda, çok büyük bir kısmının 18 – 35 yaş aralığında olduğunu görüyoruz. Diyebiliriz ki gençler bizi sevdi. Onlar, bilet satın almanın ve etkinlik oluşturmanın en kolay ve en hesaplı yolu olan Biletino’yu tercih ediyor. Bu sonuç da bizi çok mutlu ediyor”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder