20 Ağustos 2014 Çarşamba

İstanbul SKAL Kulübü Geleneksel Eşli Gecesi,Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşti

SKAL üyeleri Eşli Gece'de bir araya geldi


SKAL International İstanbul Kulübü, Geleneksel Eşli Gecesi, Moda Deniz Kulübü,
Eşli Gecede İstanbul SKAL Kulübü üyeleri ve turizm camiasının seçkin temsilcileri bir araya geldi.


SKAL International İstanbul üyeleri, geleneksel Eşli Gece organizasyonunda bir aradaydı. Moda Deniz Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen davet, kokteyl ile başladı.


İstanbul SKAL Kulübü Geleneksel Eşli Gecesinde “VEDA” vardı. Eşli Gece'de kürsüye gelen SKAL International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar konuşmasında Geleneksel Eşli Gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.


Bu sene Haziran ve Temmuz aylarına rastlayan Ramazan ve Seker Bayramı sebebiyle, geleneksel Eşli Gecemizi bugüne aldık. Moda Deniz Kulübü ev sahipliğinde eşli gecemizi kutlarken sizlere bir de duyurum olacak. Başımız sıkıştığında bir ihtiyacımız olduğunda dostluğuna ve bilgi birikimine ihtiyaç duyduğumuz Melike Ablamız bundan sonra Amerika’da yaşama kararı aldı. Bundan sonraki yaşamını orada sürdürecek dedi.


Melike Doğruer Amerika’ya yolu düşenleri beklediğini ifade ederek dostlarımın orada bir evi olduğunu bilmesini isterim. Kapım tüm dostlarıma açıktır.  SKAL International İstanbul Başkanı Feza Solaklar’dan adresimi alabilirler. Beni o kadar güzel öven SKAL International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar ‘ın sözlerinin ardından bir şey söyleyemiyorum ancak sizlerle gecen günlerim için teşekkür ediyorum sizleri özleyeceğim dedi.



SKAL International İstanbul Başakanı Feza Solaklar Melike Doğruer’ya teşekkür plaketi takdim etti.


SKAL üyeleri Eşli Gece'deSomer Özkök'ün  Skal tostu yapmasıyla kadehleri havaya kaldırdı.

SKAL International İstanbul SKAL Geleneksel Eşli Gece resimleri





































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder