14 Ağustos 2014 Perşembe

RADISSON BLU® MİSAFİRLERİNİN SEYAHAT GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞACAKLARI, FARKLI DENEYİMLERİ YAZACAKLARI YENİ BLOG'UNU AÇIYOR




Avrupa’nın en büyük üst segment (upper upscale) ve Dünya’nın lider otel markalarından biri olan Radisson Blu®, bugün benzer fikirli seyahat severlerin, Radisson Blu otellerini çevreleyen yerler hakkında ipuçlarını ve bilgilerini paylaşmaları için yeni tasarlanmış ‘seyahat dergisi stili’ blogunu açtığını duyurdu.

Seyahat severler, Radisson Blu Otelleri’nin bulunduğu konumlarda gezdikleri yerlerle ilgili ipuçlarını paylaşmaları için 4 Ağustos - 31 Ağustos arasında düzenlenecek olan “Social Eyes” yarışmasına davet ediliyor. Global otel markası seyahat tutkunlarının gezi deneyimlerini paylaşmaları için blogunu yarışma aracılığı ile sosyal medya kullanıcılarına açıyor. Yarışma boyunca her hafta en iyi fikirlere sahip kişiler dünya çapında seçtikleri herhangi bir Radisson Blu otelinde ücretsiz 1 gece konaklama kazanıyor.

Seyahat dergisi görünümündeki Radisson Blu blogu, tüm dünyadaki Radisson Blu otellerinin bulunduğu yerlerle ilgili ilham verici ve faydalı ipuçları içeriyor. “Social Eyes” yarışması ve blog aracılığı ile özel ve etkileyici seyahat sırlarının paylaşılması amaçlanıyor. Yarışmanın amacı katılımcıların alışılmış “mutlaka görülmesi gerekenler” listelerinin dışındaki önerilerini; seyahatleri esnasında en etkili ve farklı buldukları ipuçlarını paylaşmaları olarak hedefleniyor. Bu sayede geniş kitlelere tavsiye edilen yerlerle ilgili en iyi önerileri sunmak, bilinmeyen özel yerlerin keşfedilmesini sağlamak, saklı kalmış güzellikleri ortaya çıkarmak ve bir şehri deneyimlemek için ilginç yolların keşfedilmesini sağlamak amaçlanıyor.

Radisson Blu’nun Marka Başkan Yardımcısı Rose Anderson: “İyi gezmek bir sanattır ve en deneyimli gezgin bile orada yaşayanlara geziyi daha özel yapmak için ipuçlarını sorar. Blogumuzun seyahat görüşleri için güvenilir bir kaynak olmasını istiyoruz. Bilginin güçlü bir değişim aracı olduğunu biliyoruz ve dolayısıyla en iyi paylaşımları otellerimizden birinde bir gece konaklama fırsatı ile ödüllendirmek istiyoruz.” diyor.275’ten fazla otelle Radisson Blu, önemli yerlerde, büyük şehirlerde, havaalanına yakın yerlerde ve eğlence noktalarında bulunuyor. Radisson Blu Hotel Kayseri ve Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı otellerinin de Türkiye’de açılması merakla bekleniyor.“Social Eyes” yarışmasına katılmak için yarışmacılar, fikirlerini blog.radissonblu.com/social-eyes adresine yüklüyorlar ve böylelikle dünya çapındaki Radisson Blu otellerinin 300 ücretsiz odasından seçecekleri birinde konaklama fırsatını yakalıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder